Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta isi lanseaza candidatura la prezidentiale de ziua sa de nastere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta isi lanseaza candidatura la prezidentiale de ziua sa de nastere

Premierul Victor Ponta isi va lansa candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie, de ziua sa de nastere, au precizat surse care au participat la o reuniune a liderilor PSD. continuă pe Wall-Street Ro

NO COMMENT Fotografii de campanie cu Elena Udrea si Victor Ponta

Elena Udrea si Victor Ponta, ambii candidati la alegerile prezidentiale, au publicat pe conturile de Facebook mai multe fotografii din timpul unor vizite pe care le-au facut in tara. Vezi alaturat doua fotografii in care candidata PMP la prezidentiale, Elena Udrea, si candidatul PSD, Victor Ponta, sunt inconjurati de persoane in varsta.

Liderul PPMT Bihor: Exista un pact secret intre UDMR si PSD legat de candidatura lui Victor Ponta. in al doilea tur va fi sustinut si de UDMR

Csomortanyi Istvan, liderul bihorean al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, este de parere ca maghiarii care-l vor sustine pe Kelemen Hunor la alegerile prezidentiale din acest an il vor sustine pe Victor Ponta, deoarece ar exista deja o intelegere secreta intre UDMR si PSD pentru turul doi.

VIDEO A inceput cursa electorala. PSD Bihor vizeaza un numar record de voturi pentru Victor Ponta

Partidul Social Democrat Biohor isi propune sa obtina un numar record de voturi la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit liderului Ioan Mang, cel putin 75. 000 de voturi ar urma sa fie acordate de catre bihorenii cu drept de vot candidatului PSD, respectiv actualului premier Victor Ponta.

Viorel Catarama a anuntat ca isi retrage candidatura la prezidentiale si ca il va sustine pe Cristian Diaconescu

Viorel Catarama a anuntat, marti, ca renunta la candidatura sa la Presedintie si ii ofera sprijinul sau lui Cristian Diaconescu. Va informez ca renunt la candidatura mea pentru functia de presedinte.

Victor Ponta sustine ca o femeie ar putea conduce PSD-ul sau Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a participat vineri la Scoala de Vara a femeilor social-democrate, spunandu-le ca exista posibilitatea ca o femeie sa fie in fruntea PSD sau sa conduca Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale.

Victor Ponta: PSD-UNPR-PC imi asigura 40% la prezidentiale, eu trebuie sa aduc restul de 10%

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentialele din noiembrie, a declarat ca partidele care il sustin pentru Cotroceni ii asigura o prima de pornire de 40% din optiunile electorale, urmand ca restul de 10 procente sa fie aduse prin efortul.

Monica Macovei il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere publica. Credeti ca va poate reprezenta un presedinte las, care fuge de dezbateri?

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, il provoaca pe Victor Ponta, candidatul PSD, la o dezbatere publica despre directia si viitorul Romaniei, potrivit unui comunicat de presa.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Constantin: Rezultatul alegerilor din toamna este previzibil. Victor Ponta va fi presedintele Romaniei

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, considera ca rezultatul alegerilor prezidentiale din toamna este unul previzibil si in favoarea candidatului PSD, premierul Victor Ponta. Constantin afirma,.

Victor Ponta: Vreau sa intarim majoritatea parlamentara prin acorduri cu grupurile PC, UDMR, Minoritati si PLR

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Tulcea, ca Guvernul are deja o majoritatea parlamentara conformabila, dar ca isi doreste ca aceasta sa fie intarita in sesiunea urmatoare prin acorduri clare cu grupurile PC, UDMR,.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )