Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta: Klaus Iohannis are tupeu si aroganta mai mult decat oricine inaintea lui. Suntem intr-un varf imposibil chiar si pe vremea lui Ceausescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Klaus Iohannis are tupeu si aroganta mai mult decat oricine inaintea lui. Suntem intr-un varf imposibil chiar si pe vremea lui Ceausescu

Klaus Iohannis e cel mai bun jucator de Alba-neagra din Romania !!! Nu pentru ca ar fi indemanatic sau rapid - nici vorba / doar pentru ca are tupeu si aroganta mai mult decat oricine inaintea lui. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Bridaga 2 Infanterie Rovine va prelua rolul de brigada multinationala NATO. isi are sediul in Craiova si acolo va functiona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat concluziile sedintei Consiliului Superem de Aparare a Tarii. Seful statului a anuntat, printre.

DEZVALUIRI. Afaceri ascunse de acum 10 ani. Iese la iveala modul cum si-au marit averile Gabriel Oprea si Victor Ponta la inceputul carierei politice a fostului prim-ministru. Oprea a incasat 2,5 milioane de euro

Victor Ponta si fosta lui sotie au fost doar trei luni proprietari de facto ai celor 500 mp. in acea perioada, Ponta era seful Corpului de Control al guvernului condus de Adrian Nastase, iar Gabriel Oprea prefectul Capitalei anterior sef la Rezervele Statului, ulterior la Interne, ministru delegat pentru administratie publica). in afara de partid, pe cei doi, Oprea si Ponta, ii mai lega ceva: in 2001, deci cu un an inaintea tranzactiei din Voluntari, generalul botezase copilul sotilor Ponta.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Klaus Iohannis va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca, cel mai probabil, va propune un nou director SIE dupa alegerile parlamentare, comentand ironic ca nu vrea sa incarce agenda actualului Legislativ, care trebuie sa se ocupe de o campanie electorala curata si de gasirea unor candidati fara dosare penale.

Victor Ponta a scapat temporar de controlul judiciar. Fostul premier a plecat din tara

Victor Ponta a scapat temporar de controlul judiciar. Judecatorii au luat aceasta decizie dupa ce fostul premier a cerut sa fie lasat sa iasa din tara pentru a se prezenta la mai multe intalniri.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Rio, decorati de presedintele Klaus Iohannis. INCIDENT in timpul ceremoniei: o sportiva a lesinat (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Olimpiada de la Rio. Se pare ca cea care a propus aceasta festivitate a fost ministrul Tineretului si Sportului,.

Klaus Iohannis, precizari dupa reuniunea CSAT: O eventuala unire cu Republica Moldova se va discuta in strategia nationala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, iar presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, pe tema concluziilor reuniunii, in care au fost discutate subiecte precum sistemul de sanatate si migratia.

Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Ni s-a prezentat abordarea fata de problema infectiilor nosocomiale. Ministrul Sanatatii ne-a informat ca s-au facut pasi importanti in zona clarificarii legislative

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a primit o informare referitoare la sistemul de sanatate publica. Am avut o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )