Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie de-a lui Sebastian Ghita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie de-a lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier, scrie News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie a lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Victor Ponta: Ghita era mai prieten cu doamna Kovesi decat cu mine

Victor Ponta a vorbit la Antena 3 despre autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. Opinia publica merita un raspuns, dar trebuie sa respectam procedurile.

Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook ca reactie la ultimile stiri care il au protagonist pe fostul copresedinte PNL Vasile Blaga. Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a.

Victor Ponta, semnal de alarma catre copresedintele PNL: Pe Alina Gorghiu poate sa o ia maine

Dupa ce Vasile Blaga s-a retras din functie, fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma catre copresedintele PNL. Ponta ii transmite Alinei Gorghiu ca se afla in pericol si poate avea.

Victor Ponta, despre ultimatumul dat de Klaus Iohannis lui Ciolos. Ce se va intampla cu premierul daca va alege PNL

Victor Ponta a afirmat, in editia de sambata a emisiunii QA cu Alessandra Stoicescu, ca daca premierul Dacian Ciolos isi va declara public adeziunea sau preferinta pentru PNL, capitalul.

Alina Gorghiu, presedinte unic la PNL. Reactia lui Victor Ponta

Victor Ponta a reactionat pe Facebook dupa ce liberalii au decis, sambata seara, ca Alina Gorghiu sa fie unicul presedinte al partidului pana la congres. Mult stimata si iubita tovarasa.

DIN GRESEALA iN GRESEALA, LA VICTORIA FINALA! Victor Ponta a intocmit lista proiectelor ratate ale Guvernului Ciolos

Fostul premier Victor Ponta a intocmit o lista a proiectelor pe care, din punctul sau de vedere, Guvernul condus de prim-ministrul Dacian Ciolos le-a ratat. Lista a fost postata pe pagina sa oficiala de.

Victor Ponta: A trebuit sa semnez o hartie inutila la politie in fiorosul dosar al vizitei lui Blair; e frumos in Romanistan!

Victor Ponta si-a exprimat, pe Facebook, nemultumirea ca nu a putut participa la deschiderea anului universitar 2016-2017 la Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu deoarece a fost obligat sa mearga la o sectie de politie pentru a.

Iurie Leanca, prietenul moldovean al lui Victor Ponta, isi platea consilierii cu bani primiti de la miliardarul George Soros (FOTO)

Fostul premier moldovean Iurie Leanca, unul dintre cei mai apropiati oameni politici de peste Prut de fostul premier roman Victor Ponta, a apelat la banii miliardarului George Soros pentru a-si plati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )