Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Un mandat din partea lui Traian Basescu pentru CE poate fi si un test al capacitatii de coabitare

B1 B1,
Victor Ponta: Un mandat din partea lui Traian Basescu pentru CE poate fi si un test al capacitatii de coabitare

Desi declara miercuri ca nu este atat de naiv sa creada intr-o coabitare cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta a spus joi seara ca un mandat pe care sa il primeasca din partea presedintelui. continuă pe B1

Mesaj amenintator pe Facebook din partea lui Traian Basescu? Acest lucru il veti vedea in curand

Traian Basescu a postat un mesaj video pe Facebook in care le-a multumit celor care i-au transmis mesaje de ziua domniei sale. Acesta a tinut sa mai transmita ca, desi a tacut putin in ultimul timp, asta nu.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta. Potrivit premierului, Romania va avea in 2013 o crestere economica de 2,2%, una din cele mai mari din UE, iar motoarele cresterii economice vor fi agricultura si investitiile in energie. Pe de alta parte, cu privire la mandatul solicitat presedintelui Traian Basescu privind reprezentarea Romaniei la urmatorul Consiliul European, Ponta a aratat ca acordarea acestuia poate fi considerat si un test al capacitatii sefului statului de a coabita in interes national si dupa alegeri.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi in test al capacitatii de a coabita in interes national

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, unde face un bilant al guvernarii sale, la exact sase luni de la preluarea functiei de sef al Guvernului. Scaderea cresterii previzionate si inflatia au fost produse de un eveniment care nu poate fi imputat nici fostei guvernari, nici actualei guvernari, si anume seceta si productia mult scazuta din agricultura, spus Ponta la TVR.

Traian Basescu, fata in fata cu Victor Ponta. Cei doi au cazut de acord asupra bugetului pe 2013

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni. intalnirea, convocata de Traian Basescu, a inceput la ora 11. 00, si s-a incheiat in jurul orei 12. 00, informeaza Agerpres.

Iliescu, despre semnarea decretului de numire a lui Arafat: Un act intelept din partea lui ...

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, ca semnarea decretului de numire in functia de ministru al Sanatatii a lui Raed Arafat a fost un act intelept din partea presedintelui Traian Basescu, potrivit Mediafax. Cred ca Raed Arafat a demonstrat virtuti, e un bun profesionist, un om decent. Eu cred ca nu a cedat n. r. - Train Basescu), a fost un act intelept. Daca ar fi refuzat sa semneze ar fi starnit valuri de intrebari de ce nu a semnat pentru ca Raed Arafat nu .

Ponta: Nici Geoana, nici Rus, nici escu nu vor accepta functia de prim-ministru

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii SUBIECTIV ca Mircea Geoana, Ioan Rus si escu de la USL nu vor accepta cu siguranta o oferta din partea lui Traian Basescu de a fi prim-ministrii.

Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti seara, ca nu il vede pe Victor Ponta premier si dupa alegerile din 9 decembrie, el explicand ca, potrivit Constitutiei, seful statului poate desemna o alta persoana din USL, potrivit Mediafax. Eu nu-l vad pe Victor Ponta premier. Din cauza problemelor pe care si le-a creat singur. Stiind si atmosfera din PSD, pot sa dau ca 100% sigur acest lucru. Poti sa-l pui premier, dar patru ani nu va avea nicio usa deschisa la Bruxelles. Nici .

Victor Ponta: Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an

Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul acestui an, dupa ce scapa de contractele bilaterale care au adus-o in situatie de faliment, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Iesirea din.

Victor Ponta a eliberat din functie un secretar de stat si un consilier din propria cancelarie

Premierul Victor Ponta a semnat, luni, decizia de a ii elibera din functie pe Nicolae Rotileanu, secretar de stat in Ministrul Economiei si pe Liviu Harbuz, consilier de stat in propria sa cancelarie. Atat Rot.

Victor Ponta: Voi solicita oficial mandat pentru Consiliul European. Nu va fi conflict cu Traian Basescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, ca ii va solicita presedintelui Traian Basescu mandatul pentru a merge la summitul din 22-23 noiembrie al Consiliului European. Martea viitoare, pe 13, particip la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )