Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, mesaj de 8 Martie pentru toate femeile

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de 8 Martie pentru toate femeile

Martie este cu siguranta luna cea mai frumoasa din an - pentru ca vine primavara, pentru ca avem atat de multe doamne pe care putem sa le sarbatorim, sa le dam o floare, sa le multumim pentru tot ce fac!. continuă pe Antena3

8 martie: Victor Ponta, mesaj VIDEO de Ziua Femeii!

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj VIDEO pe Facebook doamnelor si domnisoarelor de 8 Martie.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:48 iCCJ a stabilit pentru 11 martie urmatorul termen in dosarul Referendumul, data pentru care a decis citarea martorilor propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul Referendumul

ACTUALIZARE 14:48 iCCJ a stabilit pentru 11 martie urmatorul termen in dosarul Referendumul, data pentru care a decis citarea martorilor propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta.

iCCJ: Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie, ca martor, in dosarul fraudelor la referendum

Premierul Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie in dosarul fraudelor la referendum. inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru aceasta data judecarea urmatorului termen din dosar, cand vor fi.

Pe cine vede Ion Iliescu drept succesor al lui Victor Ponta in fruntea PSD

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat joi seara ca premierul Victor Ponta este prea tanar pentru a avea un succesor in fruntea Partidului Social Democrat, potrivit Mediafax. intrebat cine crede ca ar fi.

Victor Ponta: Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara e numarul de catuse pe care il pui

Victor Ponta le apara pe femeile care au avut probleme cu justitia. Premierul sustine ca Romania este inca o tara barbara daca nu reuseste sa ajute o mama cu doi copii care moare in inchisoare. Mesajul.

Victor Ponta va fi audiat pe 11 martie, in dosarul Referendumului

Fostul ministru, Constantin Nita, a fost audiat ca martor in dosarul Referendumul din 2012, in care Liviu Dragnea este judecat pentru fraudare. in fata instantei a dat explicatii si Robert.

Victor Ponta: Mama mea audiata la DNA - show gratuit pentru Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter un mesaj in legatura cu audierea mamei sale la DNA Ploiesti, el afirmand ca aceasta audiere a determinat un show gratuit la Realitatea Tv. Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)!, este mesajul postat de premier pe Twitter. Cornelia Naum s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul primului ministru.

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj de 8 Martie postat duminica pe pagina sa de Facebook, ca pentru el egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar Ziua Femeii ar trebui sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )