Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru familia politistului de la Rutiera

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru familia politistului de la Rutiera

Premierul Victor Ponta a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat in urma unui accident suferit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timp ce se afla in . continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj important pentru cei din industria hoteliera

Primul-ministru Victor Ponta a declarat vineri, dupa intalnirea cu patronatele din turism de la Mamaia, ca Guvernul va analiza optiunea introducerii unui impozit unic specific pentru hotelieri, pe camera sau locul.

Victor Ponta, anunt important pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta spune ca, pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal, transmite.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Ponta, mesaj privind salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical.

Ponta, mesaj privind salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

Victor Ponta: Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara, informeaza Agerpres. in.

Victor Ponta, intalnire cu operatorii din turism, la Mamaia: Un impozit specific pentru operatori ar insemna controale mai putine (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit vineri cu operatorii din Turism la Mamaia. Cu aceasta ocazie, premierul a anutat ca ar putea fi introdus un impozit special pentru operatorii din turism. Un impozit specific - s-a tot in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )