Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta: Miercuri vom numi noul ministru la MDRAP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Miercuri vom numi noul ministru la MDRAP

Premierul Victor Ponta a anuntat ca are o intalnire institutionala cu presedintele Klaus Iohannis si ca miercuri va fi un nou ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta si Iohannis decid noul ministru al Dezvoltarii. Cine sunt posibilii inlocuitori ai lui Dragnea

Premierul Victor Ponta urmeaza sa discute cu liderii PSD si cu presedintele Klaus Iohannis despre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Postul a ramas vacant, dupa ce.

Ponta si Iohannis decid noul ministru al Dezvoltarii, pe locul lasat liber de Dragnea

Premierul Victor Ponta urmeaza sa discute cu liderii PSD si cu presedintele Klaus Iohannis despre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Postul a ramas vacant, dupa ce.

Ponta anunta ca maine va fi numit noul ministru la MDRAP

ACTUALIZARE 14:43 Premierul Victor Ponta a anuntat, pe Twitter, ca are o intalnire institutionala cu Presedintele Klaus Iohannis si ca maine va fi numit un nou ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. *Ponta il verifica impreuna cu institutiile specializate pe viitorul ministru al Dezvoltarii.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractui pentru noul stadion. Complexul sportiv va fi asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractului pentru noul stadion din Craiova. Complexul sportiv, asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele la Cotroceni: Miercuri vom avea numit noul ministru al Dezvoltarii

Marti a avut loc o intalnire intre Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis. Era o intalnire asteptata, anuntata de dimineata de premier. Discutia avea ca subiect numirea viitorului ministru al.

Victor Ponta isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru PNL pe tema Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens, scrie Mediafax.

Victor Ponta: Voi discuta cu Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso si despre nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres.

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )