Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

B1 B1,
Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl. continuă pe B1

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate pentru 2015

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei. Premierul sustine ca modificarea legii fundamentale trebuie sa fie o prioritate a anului 2015 in contextul unui climat politic lipsit de presiuni electorale.

Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Intr-un mesaj transmis pe Facebook cu prilejul aniversirii a 23 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei, premierul Victor Ponta spune ca modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din ultimul deceniu aducand Romania intr-un blocaj.

Ponta si Iohannis cer revizuirea Constitutiei chiar de ziua Constitutiei

La aniversarea a 23 de ani de la adoptarea Constitutiei Romaniei postdecembriste, presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, si premierul Victor Ponta vorbesc de necesitatea revizuirii actualei Legi Fundamentale, unul din marile proiecte asumate de USL.

Premierul Ponta: Modificarea Constitutiei poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice

Premierul Victor Ponta a declarat ca modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, multiplicarea.

Victor Ponta vrea revizuirea Constitutiei pentru protejarea mai buna a cetatenilor in fata noilor forme de imixtiune in viata privata

Premierul Victor Ponta spune intr-un mesaj public ca e necesara modificarea Constitutiei pentru transformarea raporturilor dintre institutiile politice, cat si intarirea conditiilor participarii cetatenesti la luarea deciziilor pe toate nivelurile administratiei. Ponta scrie intr-un comunicat dedicat Zilei Constitutiei ca legea fundamentala trebuie modificata astfel incat abuzurile permise in prezent sa fie eliminate, fara a preciza despre ce abuzuri e vorba.

Ponta vrea modificarea Constitutiei in 2015, an fara presiuni electorale

Premierul Victor Ponta a transmis ca isi doreste modificarea Constitutiei, inclusiv reducerea numarului de parlamentari, in vederea remodelarii vietii politice, sociale si economice, multiplicarea artificiala a crizelor politico-institutionale din.

Cum a devenit Victor Ponta basist

Victor Ponta a declarat ca ar putea demisiona din functia de premier al Romaniei, in doua variante: 1. daca noul presedinte Klaus Iohannis ar garanta ca va numi un succesor PSD-ist; 2. daca DNA ar cere urmarirea sa penala in dosarul privind votul din diaspora dar a aratat ca trebuie sa se renunte la ideea din 2004 ca o persoana care a pierdut alegerile trebuie sa intre in inchisoare).

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Nu se va adauga niciun fel de taxa sau impozit (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a.

Victor Ponta: Bugetul va fi transmis Parlamentului vineri dimineata. Pe 15 decembrie voi propune noua structura a Guvernului (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vineri dimineata bugetul pe anul 2015 va fi transmis Parlamentului pentru a fi votat. Un buget pe 2015 care sa prevada ca nu se a.

Victor Ponta: Taxarea marilor averi este buna, dar noi nu avem sistemul, nu poate fi aplicata din 2015

Victor Ponta, pemierul Romaniei, a recunoscut intr-o declaratie in aceasta seara ca taxarea marilor averi nu poate fi introdusa de anul viitor, deoarece ar insemna o taxa majorata si, in plus, in anul de gratie 2015 in Romania nu exista sistemul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )