Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Nu e obligatoriu ca urmatorul premier sa fie de la PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu e obligatoriu ca urmatorul premier sa fie de la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie de la PSD, dar ca acesta va trebui sa fie o pro-european si un om cu care sa poata lucra, informeaza Mediafax. Important e sa. continuă pe Antena3

Ponta: Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie PSD. Pe Basescu nu-l voi numi premier

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie tot de la PSD. in schimb, viitorul prim-ministru va trebui sa fie pro-european, pro-atlantist, sustinut de intreaga coalitie de guvernare si un om cu care sa poata lucra, conform Mediafax.

Victor Ponta sustine ca o femeie ar putea conduce PSD-ul sau Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a participat vineri la Scoala de Vara a femeilor social-democrate, spunandu-le ca exista posibilitatea ca o femeie sa fie in fruntea PSD sau sa conduca Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale.

Victor Ponta: Am facut o gluma proasta cu popcornul, am regretat imediat. / Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie din PSD. Trebuie sa fie pro-european, pro-atlantist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de ce a ales sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, asa cum a declarat recent, el precizand ca exprimarea a constituit o gluma proasta, pe care a regretat-o imediat. A fost o gluma proasta pe care am facut-o si am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul, a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, criticat de presa din Marea Britanie: Premierul Romaniei s-a dat drept Simona Halep ca sa stranga like-uri pe Facebook

Premierul Victor Ponta a fost taxat de presa din Marea Britanie dupa ce s-a folosit de imaginea tenismenei Simona Halep pentru a-si mari popularitatea pe reteaua de socializare Facebook. Jurnalistii britanici au.

Victor Ponta merge din nou in China

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca saptamina viitoare va face o noua vizita in China, la invitatia premierului chinez, precum si vizite in Turcia, Republica Moldova si la ONU. Relatia cu China este una intens cultivata de Ponta, care a mai facut in 2013 o vizita la Beijing. Vizita precedenta, parte a unui tur mai larg in Asia, e pusa sub un mare semn de intrebare legat de componenta delegatiei care l-a insotit pe premier. Antena 3 a scris la acel moment ca singurul om de afaceri care a mers alaturi de Ponta a fost Alexandru Iacobescu, directorul RTV si mana dreapta a deputatului PSD Sebastian Ghita.

Victor Ponta: Vreau sa intarim majoritatea parlamentara prin acorduri cu grupurile PC, UDMR, Minoritati si PLR

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Tulcea, ca Guvernul are deja o majoritatea parlamentara conformabila, dar ca isi doreste ca aceasta sa fie intarita in sesiunea urmatoare prin acorduri clare cu grupurile PC, UDMR,.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta: PSD-UNPR-PC imi asigura 40% la prezidentiale, eu trebuie sa aduc restul de 10%

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentialele din noiembrie, a declarat ca partidele care il sustin pentru Cotroceni ii asigura o prima de pornire de 40% din optiunile electorale, urmand ca restul de 10 procente sa fie aduse prin efortul.

Victor Ponta, la Tulcea: Vreau sa fiu un presedinte al tuturor romanilor, cu un alt profil si alta agenda decat Traian Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, dupa sedinta informala a liderilor PSD legata de strategia pentru campania prezidentiala, care s-a desfasurat la Tulcea, ca isi propune sa fie un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )