Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta, in pelerinaj electoral: Premierul a luat la rand manastirile cu hramul Adormirii Maicii Domnului

B1 B1,
Victor Ponta, in pelerinaj electoral: Premierul a luat la rand manastirile cu hramul Adormirii Maicii Domnului

Victor Ponta, in pelerinaj electoral. in 24 de ore, premierul a facut turul manastirilor din tara. Dupa ce a luat la rand manastirile cu hramul Adormirii Maicii Domnului, premierul a facut baie de multime. continuă pe B1

Victor Ponta, in pelerinaj electoral: Premierul a luat la rand manastirile cu hramul Adormirii Maicii Domnului (VIDEO)

Victor Ponta, in pelerinaj electoral. in 24 de ore, premierul a facut turul manastirilor din tara. Dupa ce a luat la rand manastirile cu hramul Adormirii Maicii Domnului, premierul a facut baie de multime.

Victor Ponta, in pelerinaj la Putna si Cacica

Premierul Victor Ponta participa, vineri, la pelerinajele de la sanctuarul national marian catolic din comuna Cacica si la Manastirea Putna, ambele din judetul Suceava.

Turneu electoral fulger al lui Victor Ponta prin manastirile din Romania

Premierul Victor Ponta a profitat de evenimentele religioase de la finalul acestei saptamani pentru un tur de forta electoral la mai multe manastiri si biserici din tara. Vineri, liderul PSD a fost prezent la slujbele de la Mananastirea Putna si din orasul Cacica, in judetul Suceava, apoi a mers in aceeasi zi la pelerinajul de la Nicula, din judetul Cluj. Sambata, Victor Ponta a participat la manifestarile organizate la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou din Bucuresti cu ocazia comemorarii a 300 de ani de la moartea martirica a domnitorului Constantin Brancoveanu si a fiilor sai.

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta promite ajutor financiar pentru Nicula: Speram sa ajutam sa se continue lucrarile aici, ca si la alte locuri sfinte

Premierul Victor Ponta a venit, intr-o vizita privata, la Manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania. Acesta a venit impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu. Prim-ministrul a fost intampinat de Mitropolitul Clujului si de ministrii Transporturilor, Ioan Rus, si pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Victor Ponta a asistat, alaturi de mai multi ministri, la slujba de la Biserica Sf Gheorghe cel Nou din Bucuresti

Premierul Victor Ponta a asistat, sambata, la Sfanta Liturghie oficiata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti, slujba care a comemorat 300 de ani de la moartea martirica a Sfantului Domnitor Constantin Brancoveanu si a celor patru fii ai sai. Ulterior, premierul a scris un mesaj pe Facebook, in care spune ca s-a rugat pentru a trai cu totii in Romania ca in tara noastra.

Predoiu: Victor Ponta e mut ca o lebada in problema ucraineana

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu il acuza, intr-un comunicat, pe premierul Victor Ponta de lipsa oricarei reactii referitoare la situatia din Ucraina.

Victor Ponta: Eu incerc sa am o relatie buna cu toata mass-media

Premierul Victor Ponta a fost intrebat daca a discutat cu purtatorul de cuvant al Guvernului referitor la postarile acestuia pe Facebook si a declarat ca nu le cunoaste si ca incearca sa aiba o relatie buna cu mass media si cu toate cultele din Romania.

Victor Ponta si Daciana Sarbu, binecuvantati la Manastirea Putna

Premierul Victor Ponta si sotia sa, eurodeputata Daciana Sarbu, au fost binecuvanti, vineri, de arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, si staretul Manastirii Putna, la sfarsitul slujbei care a fost oficiata vineri la Manastirea Putna si la care au participat peste 10. 000 de persoane, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Mizeriile lui Basescu nu sunt importante. Avem in continuare crestere economica

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania are in continuare crestere economica pe primele sase luni din 2014 si a calificat afirmatiile presedintelui Traian Basescu referitoare la intrarea in.

Victor Ponta, despre recesiunea tehnica: Important este ca avem 150.000 locuri de munca in plus. Zona euro e pe recesiune

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi seara, ca Romania nu se afla in recesiune si ca important este ca exista 150. 000 locuri de munca. Ceea ce este insa important de tinut cont este ca - daca va uitati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )