Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta a plecat de la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta a plecat de la DNA

ACTUALIZARE 15:58 Ponta: Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza Premierul Victor Ponta a parasit sediul DNA, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din dosarul mare Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, la DNA. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in dosarul Turceni - Rovinari, in care este urmarit penal pentru trei infractiuni, informeaza Mediafax. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa.

Victor Ponta, la iesirea de la DNA: Am cerut sa fie disjunsa cauza mea din dosarul mare. Am raspuns la toate intrebarile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care s-a prezentat joi la sediul DNA, a declarat ca a cerut ca partea de dosar care il priveste sa fie disjunsa din dosarul mare, pentru a se rezolva mai repede. Acesta a mai precizat ca a.

Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Victor Ponta, audiat in 90 de minute la DNA. Ce a solicitat premierul

UPDATE- Victor Ponta a declarat, la iesirea din DNA, ca a raspuns la toate intrebarile procurorilor. Premierul a cerut procurorului DNA sa fie anchetat separat de ceilalti inculpati din dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

Victor Ponta: Majorarea impozitului cu 500% pentru cladirile neingrijite este o chestiune foarte buna

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca masura din Codul fiscal referitoare la majorarea impozitului cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile situate in intravilan, care sunt neingrijite, este o chestiune.

Andreea Paul (PNL), despre absenta lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a deranjat nici macar sa vina

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru ca a absentat de la votul din Camera Deputatilor pe tema noului Cod Fiscal. ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a.

Victor Ponta: Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta

In timp ce premierul Ponta bate drumul la DNA, PSD se apropie tot mai tare de Opozitie. Dupa ce au cazut la pace asupra Codului Fiscal, in varianta dorita de PNL, Liviu Dragnea a anuntat o noua colabor.

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

EXCLUSIV. DNA: Victor Ponta, INCULPAT in dosarul lui Dan Sova. Urmeaza trimiterea in judecata

Premierul Victor Ponta, audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), a devenit inculpat in dosarul Turceni Rovinari, in care este cercetat si senatorul PSD Dan Sova. Faptul ca premierului i-a fost refuzata disjungerea din dosarul lui Sova inseamna ca, in curand, va fi trimis in judecata, spun specialistii consultati de Romania libera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )