Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Prima vizita in calitate de presedinte o voi face la Chisinau

B1 B1,
Victor Ponta: Prima vizita in calitate de presedinte o voi face la Chisinau

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Slatina, ca prima vizita pe care o va face in calitate de presedinte va fi la Chisinau. Victor Ponta a participat la un miting in comuna Dobrun, judetul Olt,. continuă pe B1

Victor Ponta: Am trimis catre presedinte propunerea ca Teodor Melescanu sa ocupe functia de ministru de Externe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a propus pe Teodor Melescanu ca ministru de Externe, dupa ce Titus Corlatean si-a anuntat demisia in cursul zilei de luni.

Victor Ponta vine in Constanta, insotit de Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Cu 4 zile inainte de turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale de la 16 noiembrie 2014, Victor Ponta, premierul Romaniei si candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC face joi, 13 noiembrie, o vizita de lucru la mai multe obiective importante din judetul Constanta. Victor Ponta va fi insotit de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si de vicepremierul Liviu Dragnea.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta a vizitat localitatea Dobrun, comuna unde a fost votat de 95% din populatie

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a facut in judetul Olt, miercuri, 12 noiembrie, primul vizita dupa confruntarea de marti seara, cu Klaus Iohannis. Localitatea nu a fost una aleasa intamplator, ci una unde Ponta a obtinut 95% din voturi la primul tur al prezidentialelor: comuna Dobrun, din judetul Olt.

Victor Ponta: M-am pregatit pentru functia de presedinte, nu pentru dezbatere

Premierul Victor Ponta a a declarat miercuri ca s-a pregatit pentru functia de presedinte al Romaniei, nu pentru dezbaterea electorala cu contracandidatul sau, Klaus Iohannis. Eu m-am pregatit pentru functia de .

Victor Ponta vine joi la Constanta. Premierul va fi insotit de Calin Popescu-Tariceanu

Premierul Victor Ponta va efectua joi, 13 noiembrie, o vizita la cateva obiective importante din judetul Constanta. Odata cu el soseste si presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu. Ponta este candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014.

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a.

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a.

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a.

VIDEO Punctul culminant al dezbaterii de la B1: Klaus Iohannis i-a aratat lui Victor Ponta o poza uriasa cu liderii PSD sustinandu-l public pe baronul corupt de Arges, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a prezentat miercuri seara, in dezbaterea electorala de la B1 TV, o fotografie uriasa in care apar mai multi lideri PSD, intre care si Victor Ponta, la un miting de sustinere a fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, anchetat la acel moment pentru coruptie. In momentul realizarii fotografiei, in 2011, opinia publica a interpretat gestul conducerii PSD drept unul menit sa intimideze justitia. Ponta era presedintele PSD in 2011. Iohannis a prezentat fotografia direct spre camera tv.

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, candidati la alegerile prezidentiale 2014, a fost urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori la toate cele cinci posturi cau au difuzat-o, scrie Paginademedia. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )