Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: Nu am primit inca un raspuns de la presedintele Basescu pentru participarea la CE

B1 B1,
Victor Ponta: Nu am primit inca un raspuns de la presedintele Basescu pentru participarea la CE

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a primit, inca, niciun raspuns din partea presedintelui Traian Basescu la scrisoarea pe care i-a trimis-o privind participarea la summit-ul Consiliului. continuă pe B1

Victor Ponta: I-am trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu privind participarea la summit-ul Consiliului European

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a primit, inca, niciun raspuns din partea presedintelui Traian Basescu la scrisoarea pe care i-a trimis-o privind participarea la summit-ul Consiliului European care are loc, marti, la Bruxelles.

Presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Adamescu sa ramana la ASF

Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara la un post de televiziune ca asupra domniei sale si a lui Daniel Chitoiu fostul ministru PNL al Finantelor Publice) au fost facute presiuni din partea unor liberali pentru ca Daniel Tudor, omul lui Dan Adamescu, sa ramana seful Departamentului de Asigurari din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Ponta: S-au facut PRESIUNI uriase pentru Adamescu

Presiuni uriase asupra premierului Victor Ponta si a lui Daniel Chitoiu, pentru Dan Adamescu. Dezvaluirea a fost facuta sambata, la Antena 3, de premierul Ponta. Stire in curs de.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta, Elena Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elan Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta ,Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

UPDATE. Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

UPDATE: Premierul Victor Ponta a reiterat, la intoarcerea in Bucuresti, ca incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu este reprobabil si trebuie condamnat. Dincolo de orice fel de pasiune si.

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

Cum a comentat premierul Victor Ponta incidentul de la Constanta, unde presedintele Basescu a fost scuipat

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanta, unde presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un barbat in Portul Constanta, ca este un gest reprobabil. Aflat intr-o escala scurta in gara din Rosiorii de Vede, premierul a refuzat sa comenteze prea mult incidentul.

Victor Ponta: il ingradim pe Basescu. E o batalie care va continua pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca batalia impotriva regimului lui Traian Basescu va continua pana in luna noiembrie. intrebat de Mircea Badea ca va face in perioada urmatoare pentru.

Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca proiectul USL continua cu PNL deoarece, in afara celor 5-7 lideri liberali mediatizati care vorbesc urat de fostii colegi de alianta, majoritatea membrilor PNL isi doresc continuarea proiectului USL si au colaborat cu PSD-ul in toata aceasta perioada. Intrebat daca isi anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD-UNPR-PC, Ponta a raspuns ca asteapta mai intai Congresul PNL unde va fi posibil sa castige cei care isi doresc sa continue proiectul USL si atunci vom avea un candidat la prezidentiale din partea USL. Ponta: Nu PSD a venit in Parlament cu legea aminstiei si gratierii ci PNL prin Relu Fenechiu. E adevarat ca noi am fost de acord.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )