Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta: Probabil, la expirarea interimatului la MS voi numi un alt membru al guvernului sa asigure conducerea

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Probabil, la expirarea interimatului la MS voi numi un alt membru al guvernului sa asigure conducerea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Romania Tv, ca dupa expirarea celor 45 de zile de interimat la Ministerul Sanatatii probabil va desemna un alt membru al guvernului sa exercite aceasta functie, pentru ca nu are de gand sa desemneze un alt ministru pana nu se va forma noul guvern. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Dupa ce imi va expira interimatul la Sanatate, probabil voi numi un alt membru al Guvernului care sa asigure conducerea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca la expirarea celor 45 de zile in care are dreptul sa ocupe postul de ministru interimar al Sanatatii, va desemna un alt membru al Guvernului sa exercite aceasta functie. Seful Executivului a precizat ca nou ministru va asigura conducerea formal, acesta continuand sa fie condus de catre subsecretarul de stat Raed Arafat.

Victor Ponta: Dupa ce imi va expira interimatul la Sanatate, voi numi un alt membru al Guvernului care sa asigure conducerea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca va desemna un alt membru al Guvernului pentru portofoliul de la Sanatate, asta dupa ce vor expira cele 45 de zile in care are dreptul sa ocupe postul de.

Ponta anunta ca va numi un alt membru al Guvernului la Sanatate, dupa expirarea interimatului.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, la expirarea celor 45 de zile in care are dreptul sa ocupe postul de ministru interimar al Sanatatii, va desemna un alt membru al Guvernului sa exercite aceasta functie, precizand insa ca, de fapt, ministerul este condus de catre subsecretarul de stat Raed Arafat, informeaza Mediafax. In momentul in care se formeaza noul guvern in mod sigur voi numi un alt ministru. Pana atunci, la expirarea celor 45 de zile in care am eu dreptul sa vorbesc formal, sa .

Ponta anunta ca va numi un alt membru al Guvernului la Sanatate, dupa expirarea interimatului

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, la expirarea celor 45 de zile in care are dreptul sa ocupe postul de ministru interimar al Sanatatii, va desemna un alt membru al Guvernului sa exercite aceasta functie,.

Ponta: Voi numi un nou ministru la Sanatate doar in viitorul Guvern.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, la expirarea celor 45 de zile in care are dreptul sa ocupe postul de ministru interimar al Sanatatii, va desemna un alt membru al Guvernului sa exercite aceasta functie, precizand insa ca, de fapt, ministerul este condus de catre subsecretarul de stat Raed Arafat, potrivit Mediafax. In momentul in care se formeaza noul guvern in mod sigur voi numi un alt ministru. Pana atunci, la expirarea celor 45 de zile in care am eu dreptul sa vorbesc formal, sa .

Victor Ponta: ii voi solicita presedintelui un mandat pentru participarea la Consiliul European din noiembrie

Prezent marti la o masa oferita de Ambasada Ciprului premierul Victor Ponta a precizat ca a discutat cu ambasadorii europeni despre pozitia Romaniei fata de principalele teme de pe agenda UE. Premierul a anuntat .

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Victor Ponta vrea ca circulatia auto sa fie oprita la semne clare de inzapezire, mai ales pentru TIR-uri: Dati vina pe mine, nu ma mai voteaza soferii, asta-i viata

Premierul Victor Ponta a tinut sa-l avertizeze in sedinta de Guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, sa se pregateasca din timp pentru deszapezire. Ponta i-a transmis lui Silaghi, ca.

Victor Ponta catre Radu Stroe: Domnule Dobre, cum stam cu alegerile? / Stroe: Bine ca nu mi-ati spus Rus!

Premierul Victor Ponta a dorit, la videoconferinta cu prefectii de vineri dimineata, sa afle date privind organizarea alegerilor parlamentare, dar s-a adresat ministrului pentru Administratie spunandu-i domnule Dobre, ceea ce a starnit rasul tuturor celor prezenti, iar ministrul i-a replicat: Bine ca nu mi-ati spus Rus !, potrivit Mediafax. Daca tot suntem in formula cu prefectii si alte institutii din domeniu, domnul ministru Dobre, pe scurt, cum stam cu. , i-a spus Ponta ministrului delegat pentru Administratie, Radu Stroe, moment in care toti participantii la videoconferinta aflati in sala au izbucnit in ras.

Un senator PSD propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie validat de 30% din cetatenii inscrisi pe listele electorale/ Victor Ponta vrea modificarea Constitutiei in legislatura 2012-2014

Senatorul PSD, Trifon Belacurencu a depus la Senat o initiativa legislativa care schimba legea referendumului astfel incat Constitutia poate fi modificata fara a mai fi nevoie de un pragul de prezenta de minimum 50%. Mai exact, initiatorul propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie validat cu votul a 30% din alegatorii inscrisi pe liste si nu 50% asa cum este in prezent. Initiativa legislativa a fost depusa in Parlamenet chiar in ziua in care presedintele PSD, Victor Ponta a anuntat ca USL are ca prioritate modificarea Constitutiei in viitoarea legislatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )