Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta ar putea anunta AZI numele viitorului PREMIER. Iohannis il cheama alaturi de el pe ANTONESCU

Antena3 Antena3,
Victor Ponta ar putea anunta AZI numele viitorului PREMIER. Iohannis il cheama alaturi de el pe ANTONESCU

Victor Ponta ar putea anunta astazi numele viitorului premier al Romaniei, daca va fi ales presedinte. Liderul PSD spune ca de la ora 17. 00, va avea o discutie cu reprezentantii coalitiei de guvernare si va. continuă pe Antena3

PSD anunta astazi numele viitorului premier

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC calificat in turul al doilea al prezidentialelor, a convocat marti, de la ora 10. 00, o videoconferinta cu liderii PSD din teritoriu in care se vor analiza rezultatele scrutinului de duminica. Ponta va propune si o lista scurta de nume in vederea alegerii viitorului premier, in cazul in care va castiga alegerile, urmand ulterior sa anunte numele celui cu care si-ar dori sa colaboreze ca presedinte.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

Victor Ponta: Principala propunere pentru postul de premier este Tariceanu. Mai luam in calcul variantele Florin Georgescu si George Maior (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca principala sa optiune pentru postul de premier, in cazul in care va fi ales presedintele tarii, este Calin Popescu Tariceanu. Am propus si consider ca fiind cea mai.

Victor Ponta ia in calcul variantele de premier Florin Georgescu si pe George Maior

Victor Ponta ia in calcul si variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, daca vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, daca vor fi probleme de securitate.

Presa internationala despre Alegerile Prezidentiale: Victor Ponta ar putea aduce stabilitate in tara, dar ridica semne de intrebare asupra independentei justitiei / Votul de duminica - test crucial pentru Romania

Ziarele internationale dezbat problema alegerilor prezidentiale din Romania, dupa inchiderea urnelor si anuntarea rezultatelor exit-poll. Desi Victor Ponta este vazut ca favorit pentru fotoliul de la Cotroceni, presa straina pune sub semnul intrebarii independenta justitiei si masurile pentru combaterea coruptiei.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Iasi. Victor Ponta, salvat de primarii traseisti in fieful PSD din Moldova

25 de primari dintre cei 98 existenti in judetul Iasi au gasit mai atragatoare doctrina social-democrata si au trecut la PSD cu doar cateva zile inainte de primul tur de scrutin de la alegeri prezidentiale 2014. Analiza votului din judet arata ca, fara ei, Victor Ponta putea pierde in fieful PSD din Moldova, condus de baronul Gheorghe Nichita.

Posibile nume ale viitorului PREMIER, daca Ponta va castiga alegerile. Mugur ISARESCU, pe lista

UPDATE: Sunt mai multe nume de politicieni care ar putea obtine functia de premier, daca Victor Ponta va castiga turul doi al ALEGERILORPREZIDENTIALE. Iata cum arata lista:- Calin Popescu Tariceanu,.

Video-conferinta la PSD pentru negocierea numelui viitorului premier

Victor Ponta, premier si candidat PSD-UNPR-PC calificat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a convocat pentru aceasta dimineata, incepand cu ora 10. 00, o video-conferinta cu liderii PSD din teritoriu in care se vor analiza rezultatele scrutinului, dar se va cere si un mandat de negociere pentru functia de premier.

Victor Ponta: Calin Popescu Tariceanu, cea mai buna varianta de premier

Victor Ponta a anuntat ca cea mai buna solutie pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, este Calin Popescu Tariceanu. Premierul a precizat ca Tariceanu va putea.

Adevarul Live de la ora 12.00:A castigat deja Victor Ponta presedintia Romaniei? Cine va fi noul premier?

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a obtinut 40,33% din voturi,dupa ce au fost numarate mai bine de 98% din sufragii, distantandu-se cu 10 procente de candidatul ACL, Klaus Iohannis. Astazi, Ponta discuta cu liderii PSD din teritoriu pentru a stabili viitorul premier, in cazul in care castiga si al doilea tur al prezidentialelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )