Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: In sesizarea catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui in campania electorala va fi inclus si un citat din Emil Boc

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: In sesizarea catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui in campania electorala va fi inclus si un citat din Emil Boc

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern ca in sesizarea care va fi transmisa Curtii Constitutionale referitoare la implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala va fi inclusa si o declaratie a lui Emil Boc din 2004. Acesta spunea in 2004, potrivit premierului, ca implicarea sefului statului in campanie este profund neconstitutionala. continuă pe Hotnews

Ponta: Sesizarea trimisa la CCR va include si un citat din Boc, care spunea ca presedintele nu poate face campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca sesizarea care va fi inaintata, marti, de Executiv catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala va contine si o declaratie din 2004 a prim-ministru si lider PDL Emil Boc, care spunea ca presedintele nu se poate implica in campanie.

Ponta include un citat din Boc in sesizarea CCR privind tricoul lui Basescu

Sesizarea catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala care va fi inaintata marti de Guvern va contine si o declaratie din 2004 a fostului lider PDL si prim-ministru Emil Boc, care spunea ca presedintele nu se poate implica in campanie, a afirmat marti premierul Ponta. in 2004, presedintele tarii era Ion Iliescu, fost lider al PSD.

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi.

Victor Ponta: Voi sesiza CCR privind implicarea presedintelui in campania electorala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca va depune o sesizare la Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Am decis si voi.

Victor Ponta a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a trimis catre Curtea Constitutionala a Romaniei sesizarea privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, informeaza Guvernul. Ponta anuntase inca de la inceputul sedintei de Guvern ca va trimite marti aceasta sesizare. Vezi documentul atasat.

Adina Anghelescu: Nu stiu ce va zice Curtea Constitutionala, dar cu siguranta este obligata sa se pronunte

Jurnalista Adina Anghelescu a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, sesizarea lui Victor Ponta catre Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania.

Guvernul va sesiza CCR in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare si in campania pentru alegerile partiale pentru Parlamentul Romaniei, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Intrebat de jurnalisti daca ia in calcul si o eventuala noua suspendare a lui Traian Basescu, Victor Ponta a evitat un raspuns, spunand doar ca asteapta o decizie a Curtii Constitutionale pe aceasta tema.

Curtea Constitutionala va discuta sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui in campanie pe 21 mai

Curtea Constitutionala va discuta sesizarea Guvernului cu privire la implicarea presedintelui Basescu in campania electorala pe data de 21 mai. Sesizarea a fost inregistrata marti, presedintele CCR afirmand.

Ponta: Guvernul va sesiza CCR pentru implicarea lui Basescu in campanie

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu implicarea presedintelui in campania electorala, si vom cere o decizie clara, in baza careia se va proceda in consecinta, a anuntat, luni, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Presedintele nu poate face campanie electorala. Vom sesiza CCR (VIDEO)

Prmeierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca presedintele tarii nu poate face campanie electorala, astfel ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala. Fac un apel catre alte persoane si in special presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )