Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta si Sfanta Nerusine. Un bilant si un apel

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si Sfanta Nerusine. Un bilant si un apel

Valoarea de intrebuintare a lui Victor Ponta s-a epuizat odata cu esecul sau rasunator in alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Lucrul este indubitabil, il stiu deopotriva adversarii si ex-amicii sai. Il stie Ion Iliescu, cel care a facut si a desfacut atatea cariere in partidul nomenclaturii post-comuniste, corporatia mafiotica numita PSD. La un sfert de veac de la Congresul al XIV-lea al PCR, cand Nicolae Ceausescu s-a incapatanat sa ramana in fruntea PCR in vreme ce la Praga Vaclav Havel era de-acum liderul triumfatoarei revolutii de catifea, Victor Ponta nu pare sa priceapa ca ora sa istorica s-a incheiat. continuă pe Hotnews

Victor Ponta il contreaza pe Gabriel Oprea interes national: Impozitarea marilor averi in varianta UNPR e inaplicabila

Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca impozitarea marilor averi i se pare corecta, dar propunerea de lege a colegilor de coalitie de la UNPR este inaplicabila. Este prima contra publica intre Ponta si partidul condus de vicepremierul Grabriel Oprea, cunoscut drept interes national pentru cele doua tradari succesive ale unor parteneri de guvernare.

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl.

Victor Ponta vrea revizuirea Constitutiei pentru protejarea mai buna a cetatenilor in fata noilor forme de imixtiune in viata privata

Premierul Victor Ponta spune intr-un mesaj public ca e necesara modificarea Constitutiei pentru transformarea raporturilor dintre institutiile politice, cat si intarirea conditiilor participarii cetatenesti la luarea deciziilor pe toate nivelurile administratiei. Ponta scrie intr-un comunicat dedicat Zilei Constitutiei ca legea fundamentala trebuie modificata astfel incat abuzurile permise in prezent sa fie eliminate, fara a preciza despre ce abuzuri e vorba.

Victor Ponta discuta la sediul Guvernului cu reprezentantii FMI - B1

Premierul Victor Ponta discuta luni dimineata cu delegatia FMI la sediul Guvernului, transmite B1 TV. La discutii participa si ministrul de Finante si ministrul pentru Buget. Ponta a reafirmat sambata ca Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % in negocierile cu delegatia FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala.

Ioan Rus il vede tot pe Victor Ponta presedinte al PSD

Ministrul Transporturilor Ioan Rus il vede tot pe Victor Ponta in fruntea PSD. Rus crede ca in partid nu se va forma o tabara anti-Ponta, chiar daca acesta a pierdut alegerile prezidentiale. in plus, ministrul.

Care sunt conditiile in care Victor Ponta ia in calcul DEMISIA din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta ia in calcul sa isi dea demisia din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier de la PSD. Ponta a afirmat ca este exclus sa ia o asemenea decizie cu.

Ion Cristoiu: SRI vrea sa-l debarce pe Victor Ponta prin intermediul DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu explica, intr-un editorial postat pe blogul personal, cum vrea SRI sa-l debarce pe Victor Ponta. Ion Cristoiu spune ca solicitarea lui Traian Basescu, ca PSD sa-si gaseasca alt premier, e.

Victor Ponta: UDMR va iesi de la guvernare si la nivel de secretari de stat, nu doar de ministri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca UDMR va iesi de la guvernare nu doar la nivel de ministri, ci si la nivel de secretari de stat, pentru ca si acestea reprezinta functii politice, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

Victor Ponta: Joi sau vineri discutam despre structura Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca joi sau vineri se va discuta despre noua structura a Guvernului. Joi-vineri discutam si despre structura Guvernului. Luni cand venim in fata Parlamentului sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )