Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Supararea celor din diaspora este legitima

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Supararea celor din diaspora este legitima

Victor Ponta declara ca nu e de acord cu ideea ca cei plecati in strainatate sunt mai buni decat cei din tara sau ca alegatorii lui nu sunt la fel ca cei ai Monicai Macovei. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, la Giurgiu: Este legitima supararea celor din diaspora care nu au putut vota

Victor Ponta a declarat, marti, la Giurgiu, ca a inteles si a considerat legitima supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor. El a adaugat ca nu este de acord cu ideea c.

Ponta, despre protestele din Diaspora: E legitima supararea lor. Nu sunt de acord ca sunt mai buni decat cei din tara

Premierul Victor Ponta afirma ca supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor a fost legitima, el spunand ca nu e de acord cu ideea ca cei din afara tarii sunt mai buni decat cei din tara sau ca.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa se suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Ponta, despre SCANDALUL din diaspora: E inadmisibil ca romanii sa NU poata vota. Ambasadorii si consulii, CONVOCATI la Bucuresti

Ambasadorii si consulii vor fi convocati la Bucuresti, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, dupa scandalul din diaspora. E inadmisibil ca romanii sa nu poata vota, a spus seful PSD. Ponta: BEC poate.

Alegeri prezidentiale 2014. Copresedinte ACL Cluj: solicitam demisia lui Victor Ponta din Guvern si vom depune plangere penala pe numele lui

Presedintele PDL Cluj si copresedintele ACL Cluj, Daniel Buda, a cerut demisia lui Victor Ponta pentru modul dezastuos in care a organizat alegerile in strainatate. De asemenea, impotriva lui Ponta va fi depusa o plangere penala pentru infractiunea de impiedicare a votului.

Victor Ponta: Am incredere totala ca Tariceanu va face ce este bine pentru Guvern

Premierul Victor Ponta a anu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, invitat la B1 TV, de la ora 20.00

Presedintele PSD, Victor Ponta, este invitat la B1 TV, de la ora 20. 00, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum a reusit un primar din judetul Vaslui sa convinga aproape toata comuna sa voteze cu Victor Ponta: Am mers din poarta in poarta

Comuna Hoceni, din judetul Vaslui, a inregistrat un record in primul tur al alegerilor prezidentiale, 78% dintre localnici votand cu Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )