Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta sustine ca el nu ar forma un alt Guvern daca si-ar da demisia, cum s-a intamplat in Franta (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta sustine ca el nu ar forma un alt Guvern daca si-ar da demisia, cum s-a intamplat in Franta (VIDEO)

Prim-ministrul Manuel Valls a prezentat demisia Guvernului in fata presedintelui din cauza situatiei economice dezastruoase. Francois Hollande a acceptat demisia si i-a cerut lui Manuel Valls sa formeze o noua. continuă pe B1

Victor Ponta sustine ca o femeie ar putea conduce PSD-ul sau Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a participat vineri la Scoala de Vara a femeilor social-democrate, spunandu-le ca exista posibilitatea ca o femeie sa fie in fruntea PSD sau sa conduca Guvernul daca el va castiga alegerile prezidentiale.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta, la Tulcea: Vreau sa fiu un presedinte al tuturor romanilor, cu un alt profil si alta agenda decat Traian Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, dupa sedinta informala a liderilor PSD legata de strategia pentru campania prezidentiala, care s-a desfasurat la Tulcea, ca isi propune sa fie un.

Victor Ponta: Daca Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea, nu excludem ideea suspendarii

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Tulcea, ca nu exclude ideea suspendarii lui Traian Basescu in ultimele doua luni de mandat ale sefului statului, in cazul in care acesta va exagera din nou cu incalcarea atributiilor presedintelui si se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a adaugat ca Nu-mi doresc o criza politica, dar pe Traian Basescu nu-l mai intereseaza nimic si va cauta sa faca cat mai mult rau pana in ultima zi a campaniei electorale.

Victor Ponta: Daca Traian Basescu se va manifesta ca seful de campanie al Elenei Udrea, nu excludem ideea suspendarii

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Tulcea, ca nu exclude ideea suspendarii lui Traian Basescu in ultimele doua luni de mandat ale sefului statului, in cazul in care acesta va exagera din nou cu incalcarea atributiilor presedintelui si se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a adaugat ca Nu-mi doresc o criza politica, dar pe Traian Basescu nu-l mai intereseaza nimic si va cauta sa faca cat mai mult rau pana in ultima zi a campaniei electorale.

Victor Ponta sustine ca nu si-ar da demisia, asa cum a facut Guvernul francez (VIDEO)

Prim-ministrul Manuel Valls a prezentat demisia Guvernului in fata presedintelui din cauza situatiei economice dezastruoase. Francois Hollande a acceptat demisia si i-a cerut lui Manuel Valls sa formeze o noua.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Victor Ponta, despre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO: O prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca unul dintre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO din septembrie Tara Galilor) este o prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania, fara a spune insa daca e vorba despre o noua baza NATO sau prezenta unor forte aliate pe teritoriul Romaniei. Un obiectiv similar fusese enuntat de presedintele Traian Basescu in luna iulie, sub formula adoptarea de masuri concrete pe termen lung si echilibrarea geografica a resurselor militare ale Aliantei pe teritoriul UE, fara a detalia insa.

Victor Ponta: Am facut o gluma proasta cu popcornul, am regretat imediat. / Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie din PSD. Trebuie sa fie pro-european, pro-atlantist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de ce a ales sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, asa cum a declarat recent, el precizand ca exprimarea a constituit o gluma proasta, pe care a regretat-o imediat. A fost o gluma proasta pe care am facut-o si am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul, a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )