Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta il taxeaza pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importanta investitie

B1 B1,
Victor Ponta il taxeaza pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Premierul Victor Ponta l-a taxat, vineri, pe Klaus Iohannis, privind afirmatia facuta de candidatului ACL la prezidentiale, care a spus ca a investit in copii, scrie Digi 24. Cat timp voi fi nu doar. continuă pe B1

Microbuze pentru elevii din Teleorman. Ponta: Copiii sunt cea mai importanta investitie

Inca 14 microbuze pentru transportul copiilor la scoala au ajuns azi la primarii din Teleorman. Pana in noiembrie, administratiile locale din judet vor primi 30 de masini de la Guvern. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta a vizitat la Mangalia cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa

Premierul Victor Ponta a vizitat marti cea mai mare nava pentru transportul autovehiculelor construita in Europa pana in prezent, aceasta fiind realizata la Santierul Naval Daewoo Mangalia si destinata unei firme din Norvegia.

Victor Ponta: Proiectul cu Republica Moldova este cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa se implice in proiectul cu Republica Moldova, pe care el il considera a fi cel mai de succes proiect al Romaniei si al Europei, si a precizat ca statul roman va ajuta financiar teatrul din Cahul si va dona 100 de microbuze autoritatilor locale.

Victor Ponta ataca: Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca-scandal

Victor Ponta si-a catalogat opozantii care au protestat impotriva ordonantei privind migrarea primarilor drept politruci. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis si Blaga, reamintind ca ei insisi au migrat de la un partid la altul.

Victor Ponta ataca: Politrucii Blaga, Iohannis si Udrea ne-au aratat ce stiu ei sa faca: scandal

Victor Ponta si-a catalogat opozantii care au protestat impotriva ordonantei privind migrarea primarilor drept politruci. Premierul i-a acuzat de ipocrizie pe Iohannis si Blaga, reamintind ca ei insisi au migrat de la un partid la altul.

Victor Ponta, in Republica Moldova de Ziua Independentei: Guvernul roman doneaza ambulante si masini Dacia Duster (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla miercuri in Republica Moldova, unde participa la ceremoniile organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei. Cu aceasta ocazie sunt inaugurate primele rezultate palpabile.

Victor Ponta sustine ca in Romania nu exista lucrari de infrastructura care sa nu fie contestate

Premierul Victor Ponta sustine ca in tara noastra toate lucrarile de infrastructura sunt contestate si din acest motiv proiectele se prelungesc, el spunand ca in ciuda masurilor luate pana in prezent lucrurile nu s-au imbunatatit.

Cand sa il credem pe Victor Ponta, cand cerea o legea mai aspra anti-traseism sau cand favorizeaza migratia politica?

In 2005, Victor Ponta isi dorea o legea mai aspra impotriva traseismului, afirmand ca migratia se face prin santajul partidului aflate la guvernare. Acum vrea sa eludeze legea pe care tocmai el a sustinut-o.

Cand sa il credem pe Victor Ponta, cand cerea o lege mai aspra anti-traseism sau cand favorizeaza migratia politica?

In 2005, Victor Ponta isi dorea o lege mai aspra impotriva traseismului, afirmand ca migratia se face prin santajul partidului aflate la guvernare. Acum vrea sa eludeze legea pe care tocmai el a sustinut-o.

Victor Ponta: Cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, Transalpina, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca este bine ca se face curatenie in zona asfaltatorilor romani, respectiv a celor aflati in anchete ale procurorilor, si a sustinut ca tunul cel mai mare al lui Nelu Iordache, prin firma Romstrade, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban in perioada in care acesta din urma era ministru al Transporturilor, prin lucrarea la soseaua Transalpina.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )