Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: UNPR, PC si PLR primesc cate 2 ministere

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: UNPR, PC si PLR primesc cate 2 ministere

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, el aratand ca nu a discutat cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu care anume vor reveni acestei. continuă pe Antena3

Victor Ponta: UNPR, PC si PLR vor avea cate doua ministere

Premierul Victor Ponta a afirmat ca, in urmar restructurarii guvernului, fiecare din partidele din coalitie va primi cate doua ministere. El a declarat ca liderul PLR Calin Popesscu Tarcieanu nu a cerut mai multe portofolii, asa cum se vehiculeaza in presa.

Ponta: UNPR, PC si PLR vor primi cate 2 portofolii. Tariceanu vizeaza Economia si Finantele

UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, a spus Victor Ponta, adaugand ca nu a discutat cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu care anume vor reveni acestei formatiuni. Calin Popescu Tariceanu a spus ca este interesat de portofoliile.

Ponta: UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri

ACTUALIZARE 14:36 Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, el aratand ca nu a discutat cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu care anume vor reveni acestei formatiuni.

Victor Ponta: Tariceanu nu a cerut functii. UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii in Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca la intalnirea cu liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu nu a cerut functii in Guvern pentru membrii formatiunii sale, dar ca PLR, la fel ca celilati parteneri de.

Victor Ponta: Tariceanu nu a cerut functii. UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii in Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca la intalnirea cu liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu nu a cerut functii in Guvern pentru membrii formatiunii sale, dar ca PLR, la fel ca celilati parteneri de.

UPDATE. Discutie Ponta-Tariceanu, la Palatul Victoria, despre intrarea PLR la guvernare. Ce ministere vrea Tariceanu

Presedintele Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, discuta, marti dimineata, la Palatul Victoria, cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, despre noua configuratie a Guvernului, conform Mediafax.

Tariceanu, intalnire cu Victor Ponta la Guvern, pentru o posibila cooptare a PLR la guvernare

Liderul Partidului Liberal Reformator PLR), Calin Popescu Tariceanu, se afla in aceasta dimineata la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre o posibila cooptare a PLR la guvernare, transmit sursele din presa.

Victor Ponta: Taxele si impozitele nu vor creste in 2015

In 2015 nu se vor mari taxe si impozite, a declarat premierul Victor Ponta, dupa ce a fost intrebat daca sustine proiectul UNPR privind taxarea marilor averi.

Victor Ponta despre votul in diaspora: Personal, nu cred in extinderea numarului de sectii. Trebuie schimbata modalitatea de vot prin orice modalitate, vot prin corespondenta, vot electronic

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca Personal, nu cred in extinderea numarului de sectii in diaspora pentru ca in mod practic se va dovedi ca vor aparea aceleasi probleme. Ponta spune in schimb ca trebuie schimbata modalitatea de vot in diaspora, prin orice modalitate, vot prin corespondenta, vot electronic.

Imaginea zilei: Ce mesaj apare in poza postata de premierul Victor Ponta pe Facebook de Ziua Nationala (FOTO)

De Ziua Nationala, Victor Ponta a urat La multi ani! tuturor romanilor pe pagina sa de Facebook. Echipa premierului a publicat mai multe imagini cu Ponta de la eveniment pe contul oficial al prim-ministrului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )