Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea. continuă pe Hotnews

Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi. Nu cred ca motiunea de cenzura va trece

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea.

Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi

Premierul si liderul PSD Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in.

Victor Ponta: Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse chiar daca sunt adversare politice/ Cand vad un om de afaceri dus cu catuse, zic foarte bine, dar ma gandesc si la cati angajati are

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca nu se bucura niciodata cand vede femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au facut ceva rau, el mentionand ca, in opinia sa, tara care nu gaseste solutii pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare e o tara barbara.

Victor Ponta: ii urez Alinei Gorghiu mult succes si sa nu devina pedelista

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, in discursul sustinut la Romexpo, in fata femeilor social-democrate, mult succes co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. El a tinut sa-i adreseze si.

Ce ii ureaza Ponta sefei PNL, Alina Gorghiu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, presedintei PNL, Alina Gorghiu, sa nu devina pedelista, conform Mediafax.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca vineri un nou termen din acest caz. Premierul Victor Ponta s-ar putea prezenta in fata instantei

Magistratii Curtii Supreme iau vineri in discutie un nou termen din dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. La termenul de astazi ar putea ajunge in fata instantei si premierul Victor Ponta pentru a fi audiat in calitate de martor.

Victor Ponta, despre dosarul Referendumului: Voi spune adevarul

Premierul Victor Ponta a precizat, duminica, la Romania Tv, ca va merge, miercuri, la i142;nalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat in dosarul Referendumului, pentru a declara ca131;, in 2012, nu s-a fa131;cut nicio schema131; de fraudare.

Victor Ponta, despre imbunatatirea conditiilor de detentie: Un program de investitii in acest domeniu necesita o pauza cu ipocrizia/ Despre corupti: Trebuie sa existe si alte probe decat denuntul din inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca un program de investitii pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in Romania este posibil, cu conditia sa se faca o pauza cu ipocrizia si cu populismul. Liderul PSD a mai afirmat ca isi doreste ca oamenii are au incalcat legea, cei care s-au dovedit a fi corupti, sa fie aspru pedepsiti, dar cu conditia sa existe si alte probe in afara doar de denuntul altuia din inchisoare.

8 martie: Victor Ponta, mesaj VIDEO de Ziua Femeii!

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj VIDEO pe Facebook doamnelor si domnisoarelor de 8 Martie.

Victor Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina! colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )