Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Viitorul guvern USL va avea alta structura; vor fi si ministri noi

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Viitorul guvern USL va avea alta structura; vor fi si ministri noi

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Satu Mare, ca viitorul guvern pe care-l va propune dupa 9 decembrie va avea alta structura, din acesta urmand sa faca parte si ministri in functie dar si unii ministri noi, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Am pregatit un Guvern nou, cu o structura diferita de cea actuala

Primul ministru Victor Ponta a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa de la Cluj, ca in cazul in care USL va castiga majoritatea in Parlament, are pregatita structura noului Guvern, precizand ca.

Victor Ponta: Daca USL nu ia 50%, nu voi dori sa fiu prim ministru al unei alte majoritati

Victor Ponta a precizat vineri ca nu isi doreste sa fie primul ministru al unei alte majoritati in afara celei a USL si, in cazul in care social-liberalii obtin sub 50% din voturi, la Palatul Cotroceni vor merge Vasile Blaga si Dan Diaconescu pentru a desemna viitorul premier al Romaniei.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Cluj: Mitingul USL, amanat, avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza din cauza cetii

Mitingul USL care urma sa inceapa la ora 12,00 la Cluj Napoca s-a amanat cu cel putin o ora, deoarece avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza pe aeroportul clujean din cauza cetii, anunta Agerpres, care citeaza organizatori din staff-ul USL Cluj.

Constantin Nita: USL a decis din vara sa-l sustina pe Victor Ponta premier

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, vineri, ca USL a decis din vara ca il va sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier. Acesta a reamintit in cadrul unui interviu pentru RFI ca daca.

UPDATE Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. Victor Ponta: In 9 decembrie sa aveti grija ca ceata sa se raspandeasca

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona inca este ceata, iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa raspandeasca ceata, relateaza Mediafax.

Cezar Preda: Victor Ponta incearca o apropiere de Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din USL

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a afirmat, joi, ca liderul USL Victor Ponta incearca o apropiere de presedintele Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din alianta si pentru ca stie.

Victor Ponta: Daca USL nu obtine majoritatea absoluta la alegeri, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru/ Coabitare inseamna ceea ce s-a intamplat in lunile septembrie-octombrie, atunci cand Basescu si-a vazut de agenda sa de presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt simple iesiri electorale, din dorinta de a ajuta ARD, ai carei lideri, Blaga si Ungureanu, sunt jalnici. Despre afirmatiile sefului statului potrivit carora va desemna dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national, Ponta a spus ca vede in acestea o portita lasata de presedinte pentru desemnarea unui prim-ministru impus prin votul oamenilor de pe 9 decembrie. Ponta a mentionat totodata ca, in masura in care USL nu obtine majoritatea absoluta, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru.

Victor Ponta: Puteti sa-mi multumiti ca ce era mai rau in Bucuresti am luat la Targu Jiu sa candideze

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pe Capitala, desfasurat la Sala Palatului, ca bucurestenii pot sa-i multumeasca pentru ca ce era mai rau in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )