Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Referendumul pentru validarea propunerilor de revizuire a Constitutiei ar putea fi organizat la sfarsitul acestui an, a declarat astazi liderul PSD, premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vrea salarii mai mari pentru presedinte si premier: Nu e normal ca salariile sa fie mai mici decat intr-o institutie militarizata

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca cele doua coduri, fiscal si de procedura fiscala, reprezonta cel mai important proiect al Guvernului, de la inceputul acestui an, adaugand ca dupa adoptarea acestora,.

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

Ponta vrea salarii mai mari pentru presedinte si premier

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, o rearanjare a sistemului de salarizare bugetar, intrucat nu este normal ca presedintele tarii, prim-ministrul, presedintii Camerelor parlamentare sa castige mai putin decat un angajat dintr-o institutie militarizata, informeaza Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, despre o noua lege a salarizarii: Trebuie sa asigure un trai decent pentru angajatii din domeniul public si sa-i tina cat se poate de mult dincolo de tentatiile legate de coruptie

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca noul Cod Fiscal si Codul de procedura fiscala au toate avizele necesare si urmeaza sa fie trimise in Parlament. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Executivului a precizat ca spera ca noile coduri sa fie aprobate pana in data de 30 iunie, urmand sa intre in vigoare pana la 1 ianuarie 2016, precizand ca este cel mai important proiect guvernamental pentru prima parte a anului. Ponta a aratat ca datele fiscale bune pe primele luni din an permit aplicarea anticipata, probabil de la 1 iulie, a unei prevederi din nou Cod Fiscal, urmand ca Executivul sa decida daca va fi vorba despre reducerea TVA la 20 sau despre reducerea cotelor speciale la 9% pentru produsele de baza.

Gabriel Oprea isi reafirma sprijinul pentru premier: Cunosc bine PSD. Prezentul si viitorul apropiat e legat de Victor Ponta (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea reafirma sprijinul pentru premierul Victor Ponta si pentru Executivul pe care acesta il conduce. intr-un interviu acordat pentru emisiunea Lumini si Umbre, moderata de Dan.

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, apel la PSD si Victor Ponta: Cu justitia ne-am convins. Macar promisiunea fata de diaspora sa o respecte

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Raetchi, face apel la premierul Victor Ponta privind semnarea proiectului legislativ al PNL pentru votul prin corespondenta. Ovidiu Raetchi afirma ca.

Victor Ponta: Romania are un excedent bugetar de 1,5 miliarde lei pentru trimestrul I

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Romania are un excedent bugetar de 1,5 miliarde lei pentru trimestrul I, in conditiile in care constructia bugetara prevedea un deficit de 6 miliarde lei, informeaza.

Victor Ponta il propune pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici este propunerea premierului Victor Ponta pentru preluarea portofoliului de Finante, dupa demisia lui Darius Valcov. De asemenea, in locul lui Teodorovici, la Ministerul Fondurilor Europene,.

Victor Ponta, declaratii de presa, de la ora 15.30

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 15. Cel mai probabil, Victor Ponta va face o propunere pentru functia de ministru al Finantelor, ramasa vacanta dupa demisia lui Darius Valcov, aflat inarest la domiciliu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )