Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victoria Nuland se intalneste astazi cu Iohannis si Ponta

Antena3 Antena3,
Victoria Nuland se intalneste astazi cu Iohannis si Ponta

Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, se va intalni in aceasta dimineata, de la ora 9, cu presedinte Klaus Iohannis. Nuland are programata doua ore mai tarziu si o discutie la. continuă pe Antena3

Victoria Nuland vine maine in Romania. Adjunctul secretarului de stat american se va intalni cu liderii romani

Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, vine in Romania pentru o serie de intalniri cu liderii de la Bucuresti. Nuland va avea maine o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

Victoria Nuland, intalnire cu Iohannis, Ponta si politicienii. Surse: Americanii vor LEGEA Big Brother. Romania sa respecte statul de drept

Update 13. 53- Surse: Americanii vor legea Big Brother. Romania sa respect statul de dreptEste nevoie de legea Big Brother, le-a transmis Victoria Nuland, potrivit unor surse citate de Antena 3, politicienilor cu.

Victoria Nuland, intalnire cu Iohannis, Ponta si politicienii. Surse: Americanii vor LEGEA Big Brother si URGENTAREA schimbarii codului electoral

Update 13. 53- Surse: Americanii vor legea Big Brother. Romania sa respect statul de dreptEste nevoie de legea Big Brother, le-a transmis Victoria Nuland, potrivit unor surse citate de Antena 3, politicienilor cu.

Victoria Nuland la Bucuresti. Emisarul SUA discuta cu Iohannis la Cotroceni. Cu ce lideri politice se mai intalneste azi

Adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, se intalneste astazi, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, apoi va merge la Ministerul Afacerilor Externe pentru o intrevedere cu ministrul Bogdan Aurescu. Pe parcursul zilei, Nuland mai are programate discutii cu premierul Victor Ponta, cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si cu liderii partidelor politice.

FOTO Victoria Nuland la Bucuresti. Emisarul SUA a discutat cu Iohannis la Cotroceni. Cu ce lideri politice se mai intalneste azi

Adjunctul secretarului de stat al SUA s-a intalnit astazi, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Ulterior, emisarul SUA are programata, la Ministerul Afacerilor Externe, o intrevedere cu ministrul Bogdan Aurescu. Pe parcursul zilei, Nuland mai are programate discutii cu premierul Victor Ponta, cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si cu liderii partidelor politice.

Victoria Nuland se va intalni marti cu oficialii romani

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, va sosi, marti, 20 ianuarie, la Bucuresti, a anuntat Departamentul de Stat american. Nuland se va intalni cu seful statului, Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu.

Primul oficial american la Cotroceni de la investirea lui Iohannis: Victoria Nuland se intalneste cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, la Cotroceni, cu asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland. Pe agenda discutiilor se afla si consolidarea Parteneriatului Strategic intre Romania si SUA si.

Update. Victoria Nuland se intalneste cu ministrul de Externe

Update 10. 04 - Victoria Nuland a terminat discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si se intalneste la aceasta ora cu ministrul de Extren, Bogdan Aurescu. Urmeaza apoi o intalnire cu premierul.

Pentru cine vine Victoria Nuland la Bucuresti

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste astazi in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )