Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victoria Nuland: SUA sunt alaturi de Romania.

România Liberă România Liberă,
Victoria Nuland: SUA sunt alaturi de Romania.

Adjunctul Secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, a transmis un mesaj cu privire la parteneriatul dintre Statele Unite ale Americii si Romania, in care isi exprima recunostinta fata de contributia tarii noastre la operatiunile NATO si ne reasigura de prietenia celei mai putenice natiuni a lumii. Mesajul integral, text si video: Acesta este un an important pentru Romania si pentru relatia transatlantica. La implinirea a 10 ani de cand Romania este membru NATO, Statele . continuă pe România Liberă

Victoria Nuland, mesaj pentru Romania: SUA sunt alaturi de Romania in calitate de prieten si aliat

Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat american, a transmis luni un mesaj video cu ocazia implinirii a zece ani de cand Romania a aderat la Alianta nord-atlantica, in care reafirma ca Statele Unite isi.

Victoria Nuland, la 10 ani de la aderarea la NATO: SUA sunt alaturi de Romania in calitate de prieten si aliat

Anul 2014 marcheaza aniversarea a zece ani de cand Romania este membru al NATO, eveniment care a determinat-o pe emisarul SUA Victoria Nuland sa-si exprime recunostinta pentru colaborarea si implicarea Romaniei in eforturile comune al Aliantei. Secretarul de Stat adjunct american nu a ocolit subiectul crizei ucrainene, fata de care si-a exprimat ingrijorarea.

Doar in Romania: Adjunctul DAS Prahova a fost numit DIRECTOR in loc sa fie DEMIS

Expresia dupa fapta si rasplata nu se aplica la Directia de Asistenta Sociala Prahova. Adjunctul institutiei, implicat in scandalul persoanelor cu dizabilitati va deveni director. Desi Comisia.

Un nou atac dur marca Obama: Europa si SUA sunt unite pentru a face Rusia sa plateasca

Presedintele Barack Obama a declarat, la inceputul unei vizite de doua zile zile in Olanda, ca Statele Unite si Europa sunt unite cu scopul de a face Rusia sa plateasca pentru interventia in Ucraina, relateaza AFP, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )