Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

B1 B1,
Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

Simona Halep 2 WTA) a trecut in turul al treilea la Australian Open, in urma unei partide dramatice. Romanca invins-o in trei seturi pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic 72 WTA), cu 6-4, 4-6,. continuă pe B1

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open

A debutat en-fanfare la Melbourne, dar mai e mult pana in a doua saptamana de concurs. Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea Australian Open, iar fostul campion Mats Wilander stie ce ii trebuie sportivei noastre pentru a se incorona campioana pe Rod Laver Arena.

Amenintare pentru Simona Halep: Ashleigh Barty si-a spulberat adversara la Australian Open si a bifat cea mai rapida victorie

Ashleigh Barty, lider mondial in circuitul WTA, favorita numarul 1 la Australian Open 2021, a debutat la turneul de Grand Slam cu un veritabil blitzkrieg. A invins-o fara drept de apel pe muntenegreanca Danka Ko.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA).

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv.

Avertisment pentru Simona Halep inaintea Australian Open. Ashleigh Barty e in mare forma!

Lidera mondial Ashleigh Barty a castigat, duminica, turneul Yarra Valley Classic de la Melbourne.

Halep, fara timp de pierdut: Simona e in turul II de la Australian Open si stim deja cu cine va juca

Ca sa castige un nou trofeu de Grand Slam, constanteanca are nevoie de sapte victorii, in urmatoarele doua saptamani. De aceea, trebuie sa-si dozeze efortul, fara a lungi, inutil, meciurile in care porneste, clar, cu prima sansa. Exact asta a facut, astazi, Simo, in turul I de la Australian Open.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )