Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victorie fabuloasa pentru Gaz Metan cu Pandurii. Patru goluri marcate intr-o repriza si primul loc in clasament

Online Sport Online Sport,
Victorie fabuloasa pentru Gaz Metan cu Pandurii. Patru goluri marcate intr-o repriza si primul loc in clasament

Condusa cu 2-1 la pauza de Pandurii Tg. Jiu, echipa Gaz Metan Medias a reusit o rasturnare incredibila si putin vizibila in fotbalul de la noi, cu nu mai putin de patru goluri in repriza. S-a terminat 5-2 pentru medieseni, iar Alexandru Munteanu si-a trecut in cont un hattrick cu executii care mai de care mai spectaculoase. continuă pe Online Sport

Victorie fabuloasa pentru Gaz Metan cu Pandurii. Patru goluri marcate intr-o repriza

Condusa cu 2-1 la pauza de Pandurii Tg. Jiu, echipa Gaz Metan Medias a reusit o rasturnare incredibila si putin vizibila in fotbalul de la noi, cu nu mai putin de patru goluri. Alexandru Munteanu si-a trecut in cont un hattrick cu executii care mai de care mai spectaculoasa.

Fotbal: Gaz Metan Medias, lider provizoriu in Liga 1

Gaz Metan Medias a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii I de fotbal, sambata, dupa ce a invins-o pe Pandurii Targu Jiu cu scorul de 5-2 1-2), in deplasare, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a 20-a.

Minunea de la Medias. Cum a ajuns Gaz Metan, o nou-promovata cu jucatori neplatiti din august, pe podiumul Ligii I

Gaz Metan ocupa un onorant loc trei in clasamentul actualei stagiuni, dupa s-a impus atat in fata celor de la Dinamo, cat si a Stelei, ajungand la 12 meciuri consecutive fara infrangere.

Nebunie la Severin. Pandurii - Gaz Metan a fost 2-1 in minutul 45 si s-a terminat cu cel mai mare scor din acest sezon

Pandurii Targu Jiu si GazMetan Medias au oferit cel mai mare scor din acest campionat, meciul avand o desfasurare greu de anticipat.

Dinamo, victorie scurta pentru trei puncte uriase

Dinamo a pus mana pe trei puncte vitale in lupta pentru ocuparea unui loc in playoff prin victoria obtinuta, sambata seara, in fata celor de la ASA Tg. Mures, cu 1-0, intr-un meci transmis live text pe onlinesport. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )