Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victorie in instanta pentru Marian Vanghelie: Fostul primar isi pregateste revenirea in politica

B1 B1,
Victorie in instanta pentru Marian Vanghelie: Fostul primar isi pregateste revenirea in politica

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a scapat vineri definitiv de masura controlului judiciar, la aproximativ trei ani de cand este cercetat penal pentru coruptie. Curtea de Apel Bucuresti a a respins. continuă pe B1

Marian Vanghelie revine in politica. Fostul primar isi lanseaza partid

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anuntat vineri ca va lansa, in luna ianuarie, un nou partid, aflat la stanga PSD-ului. Daca luati toate discursurile mele, o secunda nu am incetat sa.

Marian Vanghelie scapa definitiv de controlul judiciar

Marian Vanghelie a scapat definitiv de masura preventiva a controlului judiciar, la trei ani de la instituire, in dosarul in care DNA l-a trimis in judecata pe fostul edil pentru fapte de coruptie comise pe.

Fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteras, trimis in judecata de DNA pentru doua fapte de luare de mita

Fostul primar al Sectorului 6 al Capitalei Cristian Poteras a fost trimis in judecata de DNA pentru doua fapte de luare de mita, el fiind acuzat ca a primit bani pentru autorizarea unui proiect imobiliar, dar si pentru atribuirea preferentiala a unor contracte.

Cristian Poteras, trimis pentru a treia oara n judecata. Fostul primar ar fi luat mita 1 milion de euro

Cristian Poteras, fost primar al sectorului 6 al Capitalei, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, el fiind acuzat ca a primit aproximativ un milion de euro pentru a aproba un proiect imobiliar si pentru atribuirea de contracte din bani publici. Acesta este al treilea dosar in care Poteras este trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie, el avand o condamnare definitiva de opt ani inchisoare, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )