Libnet.ro
UNICEF

01:05

Videanu va fi desemnat premier, daca ARD va castiga alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Videanu va fi desemnat premier, daca ARD va castiga alegerile parlamentare

Adriean Videanu ar putea fi desemnat premier al Romaniei, daca Alianta Romania Dreapta ARD) va castiga alegerile parlamentare de luna viitoare. Videanu ar avea un cabinet format din 16 ministere, spune. continuă pe Antena3

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Veronica Toma candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pedelista se va lupta pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 16 din Sectorul 4 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din Capitala! CRITICI SI .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul director general al Metrorex, Gheorghe Udriste, candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Udriste se va bate cu Gigi Becali pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Maria Mota, fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati, candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pedelista se va va bate pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 5 din Sectorul 2 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Cristina Trailla, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMP), candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Traila candideaza pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 21 din Sectorul 5 al Capitalei. Vezi CV-ul Cristinei Traila Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Senatorul PDL Cristian Radulescu candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Democrat-liberalul se va lupta pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 5 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Cristian Radulescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Ce avere are Constantin Cerbulescu.

Constantin Cerbulescu, fostul sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cerbulescu se va bate pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 15 din Sectorul 3 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Nicolae Ivaschescu candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ivaschescu se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 11 din Sectorul 6 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Teodor Baconschi candideaza din partea ARD pentru un loc in Senat, in judetul Iasi. Vezi CV-ul lui Teodor Baconschi Citeste ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul IASI CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI si COTROVERSE - In 2009, numele lui Teodor Baconschi a fost legat de scandalul fraudei de la alegerile .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Iasi: Liviu Bulgaru si afisul electoral.

Liviu Bulgaru este candidat din partea ARD pentru un loc in Camera Deputatilor, in judetul Iasi. Citeste ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul IASI CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI si COTROVERSE Membrul PDL, Liviu Bulgaru, a fost acuzat ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2008 ar fi .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Iasi: Petru Movila sau Rumburak se intoarce.

Petru Movila este candidat al ARD pentru un loc in Camera Deputatilor , in judetul Iasi. Vezi CV-ul lui Petru Movila Citeste ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul IASICANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI si COTROVERSE - In luna septembrie a acestui an, Petru Movila a fost chemat la DNA intr-un dosar privind .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )