Libnet.ro
UNICEF

10:30

Videanu si-a lasat actiunile de la Titan Mar sotiei si copilului, dupa ce Bica l-a scapat de sechestru

România Liberă România Liberă,
Videanu si-a lasat actiunile de la Titan Mar sotiei si copilului, dupa ce Bica l-a scapat de sechestru

Dupa ce Alina Bica l-a ajutat sa scape de sechestul pus de DIICOT pe actiunile de la Titan Mar SA, Adriean Videanu si transferat actiunile sotiei si copilului, dupa cum se arata in referatul DNA cu propunerea de arestare a fosului ministru si lider PDL. continuă pe România Liberă

Adriean Videanu si-a lasat actiunile puse sub sechestru sotiei si copilului

Adriean Videanu, arestat sambata dimineata, si-a pasat actiunile asupra carora procurorii DIICOT instituisera sechestru sotiei si copilului, ulterior acestea fiind scoase de sub sechestru de catre Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in referatul cu propunerea de arestare a lui Videanu obtinut de Mediafax.

Videanu si-a lasat sotiei si copilului actiunile puse sub sechestru

Adriean Videanu si-a pasat actiunile asupra carora procurorii DIICOT instituisera sechestru sotiei si copilului, ulterior acestea fiind scoase de sub sechestru de catre Alina Bica, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a lui Videanu.

Videanu si-a lasat actiunile puse sub sechestru sotiei si copilului. Referatul cu propunerea de arestare

Adriean Videanu si-a pasat actiunile asupra carora procurorii DIICOT instituisera sechestru sotiei si copilului, ulterior acestea fiind scoase de sub sechestru de catre Alina Bica, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a lui Videanu obtinut de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )