Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit si peste 100 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din India

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit si peste 100 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din India

Cel putin 19 persoane au murit si 106 au fost ranite intr-un incendiu la un spital din estul Indiei, sustine politia locala, citata de BBC. Se pare ca focul ar fi izbucnit in sectia de dializa a spitalului privat SUM, din orasul Bhubaneswar, statul Odisha. continuă pe România Liberă

FOTO: Violenta domestica scoate femeile din casa. Peste 100 de oameni au cerut, in strada, oprirea agresiunilor asupra femeilor: Iubirea nu are vanatai

Peste 100 de persoane, intre care si ministrul Dragos Pislaru, au participat, sambata, la marsul contra violentei domestice.

Protest in Capitala fata de uciderea ursului de la Sibiu! Peste 100 de persoane au iesit in strada

Peste 100 de persoane au iesit in strada, in Capitala, pentru a protesta fata de uciderea ursului de la Sibiu. Uciderea ursuletului din Sibiu scoate oamenii in strada si in Bucuresti,.

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din Odisha

Autoritatile indiene au anuntat in aceasta dimineata ca pana la 19 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu violent, care a distrus un spital privat din provincia estica Odisha. Incendiul a pornit din sectia de dializa a centrului medical SUM din capitala provinciala Bhubaneswar, transmite Reuters.

PRIMELE imagini cu actrita Catalina Mustata si actualul sot. Nimeni nu a mai vazut-o atat de fericita (VIDEO + FOTO)

Catalina Mustata o duce mai bine ca niciodata. Dupa ce a divortat de actorul Florin Zamfirescu si o nunta secreta cu profesorul ei din liceu, acesta si-a jucat lozul cel mare peste Ocean. Actrita a jucat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )