Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO+FOTO. Peste 10.000 de oameni protesteaza la Bucuresti si alte cateva mii in tara fata de decizia Guvernului Grindeanu de a aproba gratierea si modificarea Codului Penal. Jandarmii poarta echipament de lupta. Sefii serviciilor secrete - convocati la

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Peste 10.000 de oameni protesteaza la Bucuresti si alte cateva mii in tara fata de decizia Guvernului Grindeanu de a aproba gratierea si modificarea Codului Penal. Jandarmii poarta echipament de lupta. Sefii serviciilor secrete - convocati la

Peste 10. 000 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei. Principalele strazi care merg spre Piata Victoriei, inclusiv Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu, sunt acum blocate. Grupuri de manifestanti continua sa se deplaseze spre sediul Guvernului. continuă pe România Liberă

Zeci de oameni protesteaza la Bucuresti si la Cluj fata de intentia Guvernului de a aproba gratierea

Zeci de oameni s-au adunat marti seara la Bucuresti si la Cluj-Napoca pentru a protesta la adresa intentiei Cabinetului Grindeanu de a aproba gratierea si modificarea Codului Penal.

UPDATE // Peste 12.000 de oameni PROTESTEAZA in Piata Victoriei, dupa adoptarea GRATIERII: Se striga JOS GUVERNUL! si DEMISIA! (VIDEO)

UPDATE Ora 2:00 - Oamenii au inceput sa plece, anuntand ca vor reveni iar miercuri dimineata. Mai sunt aproximativ 1. 000 de persoane in piata. UPDATE ORA 1:00 - Aproximativ 12. 000 de oameni.

VIDEO Mii de oameni protesteaza in Marea Britanie fata de decretul lui Trump privind imigratia

Mii de oameni au iesit in strada luni in Marea Britanie pentru a-i cere presedintelui american Donald Trump sa anuleze ordinul ce le interzice cetatenilor din sapte tari musulmane sa calatoreasca in Statele Unite, relateaza BBC News si ITV.

Calarasenii au iesit in strada. Zeci de oameni protesteaza in fata Prefecturii

Solidari cu romanii din marile orase, zeci de calaraseni au iesit in strada, ca urmare a adoptarii de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind modificarea codurilor penale. Oamenii au afisat pancarte si protesteaza pasnic pe platoul din fata Prefecturii Calarasi.

Romanii ies din nou in strada impotriva amnistiei si gratierii. Proteste anuntate duminica seara in Bucuresti, alte 22 orase din tara si 8 din diaspora

Noi proteste impotriva amnistiei si gratierii au loc duminica seara in Bucuresti, in alte 22 orase ale tarii - Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Deva, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria, Turda Targu Jiu si Ramnicu Valcea. 8 proteste sunt programate duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )