Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO 10 milioane de euro, pierduti din cauza unei erori. Firma si-a dat seama de abia dupa ce a construit 70% din proiect

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 10 milioane de euro, pierduti din cauza unei erori. Firma si-a dat seama de abia dupa ce a construit 70% din proiect

Gaura neagra a banilor europeni numita Romania. In Bacau, o investitie de peste 10 de milioane de euro a ajuns paragina si a atras deja penalitati de doua milioane. continuă pe Hotnews

Circulatia tramvaielor 5 si 16, blocata circa 50 de minute din cauza unei masini parcate neregulamentar

Circulatia tramvaielor 5 si 16 a fost blocata marti, timp de circa 50 de minute, pe strada Vasile Lascar, din cauza unei masini parcate neregulamentar. Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei circulatia a fost reluata in jurul orei 14. 10, dupa ce autoturismul a fost ridicat de o platforma a Administratiei Strazilor sector 2.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

Indicii BVB au inchis in urcare, pe o lichiditate de 2,64 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Trump se cearta cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza ca a lasat-o pe fiica sa Ivanca sa-i tina locul la summitul G20

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o aseza pe fiica sa, Ivanka Trump, la masa cu liderii care au participat la summitul G20, la Hamburg, in Germania, relateaza BBC News.

Trump se CEARTA cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza fiicei sale, Ivanka!!

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o.

ANAT: Turistii au cumparat sejururi de 3,8 milioane euro cu voucherele de vacanta, in primele patru luni

Turistii romani au cumparat sejururi cu vouchere de vacanta in valoare de 3,8 milioane de euro, in primele patru luni ale anului, reprezentand mai mult de o treime din suma inregistrata tot anul trecut, de 10 milioane de euro, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), care considera ca suma e departe de potentialul pietei, din cauza faptului ca voucherele se acorda frecvent numai in sistemul privat.

A plouat pana s-a DEMOLAT: O cladire de 5 etaje, PRABUSITA din cauza averselor (VIDEO)

O ploaie torentiala a dus la prabusirea unei cladiri de 5 etaje aflate pe malul unui rau din Tibet, anunta RT. Cladirea a fost distrusa sambata, dupa zile intregi de ploi torentiale.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

Finantari de pana la 40 milioane euro pentru firme europene si americane

Compania Partech Ventures lanseza un nou fond de investitii cu capital de risc) dedicat startup-urilor tehnologice din Europa si Statele Unite, in valoare totala de 400 milioane de euro, si va oferi finantari intre 200. 000 de euro si 40 de milioane de euro pentru firme aflate in diferite stadii de dezvoltare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )