Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO 20.000 de sustinatori ai lui Recep Tayyip Erdogan au iesit in strada la Koln pentru a protesta impotriva puciului esuat din Turcia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 20.000 de sustinatori ai lui Recep Tayyip Erdogan au iesit in strada la Koln pentru a protesta impotriva puciului esuat din Turcia

Un miting impotriva recentei tentative de lovitura de stat din Turcia a adunat duminica 20 de mii de sustinatori ai presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan pe strazile orasului german Koln, a anuntat politia germana, potrivit agentiei DPA. continuă pe Hotnews

Recep Tayyip Erdogan vrea ca armata si agentia de spionaj sa treaca sub controlul presedintiei

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, vrea ca fortele armate si agentia nationala de informatii MIT sa treaca sub controlul presedintiei, a indicat joi un oficial turc, citat de Reuters.

VIDEO. Manifestatie pro-Erdogan, in Germania. Un discurs al liderului turc, interzis de la difuzare

Aproximativ 20. 000 de persoane, potrivit politiei, s-au adunat duminica la Koln, in Germania, pentru a-si exprima sprijinul fata de presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, dupa tentativa de lovitura de stat esuata, dar difuzarea unui discurs asteptat al acestuia a fost interzisa de autoritatile germane, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Miting pro si anti-Erdogan, la Koln. Discursul presedintelui turc, interzis de autoritatile germane VIDEO

Aproximativ 20. 000 de persoane, potrivit politiei, s-au adunat duminica la Koln, in Germania, pentru a-si exprima sprijinul fata de presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, dupa tentativa de lovitura de stat esuata. Paralel, mai multe mici contramanifestatii distincte aveau loc, la initiativa miscarilor germane de stanga si ale unui grup de extrema-dreapta local islamofob.

VIDEO Miting pro si anti-Erdogan, la Koln. Discursul presedintelui turc, interzis de autoritatile germane

Aproximativ 20. 000 de persoane, potrivit politiei, s-au adunat duminica la Koln, in Germania, pentru a-si exprima sprijinul fata de presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, dupa tentativa de lovitura de stat esuata.

Victor Ponta da cartile pe fata in cazul prieteniei cu Erdogan

Victor Ponta a explicat, sambata seara la QA cu Alessandra Stoicescu, care este relatia sa cu Recep Tayyip Erdogan. Am avut, si am facut eforturi in acest sens, sa am o relatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )