Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Accident rutier la intrare in Deva: doua masini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier la intrare in Deva: doua masini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe Drumul National 7, la intrarea in municipiul Deva. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, dupa-amiaza, iar timp de cateva zeci de minute traficul rutier a fost blocat. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav la Constanta! Trei oameni au murit, iar alti cinci au fost grav

Un accident grav s-a produs duminica seara, in localitatea Mihai Viteazul, in Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. Trei oanemi au murit, iar alti cinci au fost grav raniti in.

Bistrita: Doua persoane au murit intr-un grav accident rutier

Doua persoane au murit intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN 17 intre Bistrita si Suceava. O alta victima este un minor de 16 ani, care a ajuns la spital cu multiple leziuni si traumatisme,.

Accident rutier grav, pe DN1. Patru oameni au ajuns la spital

Patru persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier produs marti, pe Drumul National 1. Evenimentul rutier a avut loc intre localitatile brasovene Vladeni si Persani, scrie.

Suceava: 9 persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 2E

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs pe DN 2E, sapte dintre acestea fiind transportate la spital, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, arata.

Accident rutier grav in Suceava. Cel putin noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite duminica in urma unui accident rutier produs pe DN 2E, pe raza comunei sucevene Milisauti, iar sapte dintre acestea au fost transportate la spital, a declarat presei purtatorul.

A murit cu o zi inainte de examenul maturitatii. O fosta eleva a Liceului de Arte din Buzau a sfarsit in urma unui grav accident rutier

O tanara originara din Buzau, proaspat absolventa de liceu, a murit duminica intr-un accident cumplit, in Tulcea, produs pe drumul ce leaga Niculitel de Isaccea. Andreea Paraschiv a pierdut controlul volanului masinii in care se afla si s-a izbit de un copac. Tanara in varsta de 19 ani avea permis de numai cateva saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )