Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Accident rutier, langa Buzau, soldat cu moartea unui bucurestean

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier, langa Buzau, soldat cu moartea unui bucurestean

Un sofer bucurestean si-a pierdut viata, miercuri seara, intr-un accident cumplit, produs pe drumul european E 85, aproape de municipiul Buzau. Aflat la volanul unui Logan, barbatul de 41 de ani a intrat intr-un autocar care circula fara pasageri pe sensul opus. Din impactul extrem de violent, resturi din autoturism au fost imprastiate pe sosea iar victima a fost pur si simplu ciopartita. continuă pe Adevărul

Sofer roman de TIR, implicat intr-un grav accident rutier, in Belgia, soldat cu un mort

Un sofer roman de TIR a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, pe o autostrada din Belgia. in urma accidentului, un om a murit, altul a fost grav ranit, iar un camion a ars completCamionul condus de.

Accident rutier mortal in Reteag

Un tanar de 21 de ani a murit duminica noaptea in Reteag in urma unui accident rutier. Tanarul a intrat cu masina intr-un stalp de beton, in urma impactului fiind proiectat afara din autoturism.

Un tanar a murit intr-un accident rutier pe soseaua Deva Lugoj

Un tanar de 24 de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Deva Lugoj, in Lapugiu. Masina condusa de acesta s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Ronnie OSullivan si fiul sau au scapat dintr-un accident rutier in drumul spre casa dupa finala de la Campionatul Mondial de Snooker

Ronnie OSullivan a pierdut finala de la Campionatul Mondial de Snooker, dar asta nu a fost nimic. In drumul spre casa, marti dimineata, era sa isi piarda viata, alaturi de fiul sau dupa ce a facut accident de masina. Jucatorul a scapat ca prin miracol, alaturi de baietelul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )