Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Adevarul iti spune ce trebuie sa stii despre iOS 7. Chiar si fara iPhone 5s, noile functii vor veni pe iPhone si iPad

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul iti spune ce trebuie sa stii despre iOS 7. Chiar si fara iPhone 5s, noile functii vor veni pe iPhone si iPad

Apple a prezentat saptamana aceasta noile telefoane: iPhone 5s si iPhone 5c, cititor de amprente pe primul, carcasa de plastic pe al doilea. Sunt interesante sau nu, le placi sau nu, dar aduc schimbari minore. Marea schimbarea este iOS 7, noua versiune a sistemului de operare. Iata ce trebuie sa stii despre el si cum va arata cand soseste pe telefoanele si tabletele Apple. continuă pe Adevărul

VIDEO Totul despre iPhone 5s: Apple vrea sa-ti scanezi amprenta, dar trebuie sa stii cum se face si ce probleme apar

Apple a prezentat ieri noul iPhone, se numeste iPhone 5s si vine cu acel senzor pentru scanarea amprentei. Iata ce ar trebui sa stii despre acesta si la ce va fi cu adevarat util.

VIDEO Adevarul a probat Google Glass. Cum arata realitatea augmentata?

Adevarul a avut ocazia sa probeze pentru prima oara in Romania Google Glass, ochelarii inteligenti lansati de Google. Acestia aduc in fata ochilor realitatea augmentata, prin control vocal si operatii simple, momentan.

VIDEO Adevarul a probat Google Glass in premiera in Romania. Cum arata realitatea augmentata?

Adevarul a avut ocazia sa probeze pentru prima oara in Romania Google Glass, ochelarii inteligenti lansati de Google. Acestia aduc in fata ochilor realitatea augmentata, prin control vocal si operatii simple, momentan.

Despre ungurii despre care nici televiziunile si nici politicienii nu au interes ca tu sa stii ca exista

Scandal si violente in Centrul vechi, batai pe stadion, unde imnul Romaniei a fost tratat cu spatele. Sunt ungurii de care trebuie sa stii. Altii, de care presa NU ne vorbeste, si-au exprimat rusinea de-a fi maghiar, au ras de infrangere, ba chiar au scandat Hai Romania!. Mai jos, despre ungurii de care nici televiziunile si nici politicienii nu au interes ca tu sa stii ca exista, scrie Sever Ioan Miu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ungurii de care NU trebuie sa stii

Scandal si violente in centrul vechi, batai pe stadion, unde imnul Romaniei tratat cu spatele. Sunt ungurii de care trebuie sa stii. Altii, de care presa NU ne vorbeste, si-au exprimat rusinea de-a fi maghiar, au ras de infrangere, ba chiar au urat Hai Romania. Mai jos, despre ungurii de care nici televiziunile si nici politicienii nu au interes ca tu sa stii ca exista.

Agenda de Sanatate: Ce trebuie sa stii despre insuficienta cardiaca

Insuficienta cardiaca este o boala cu care se confrunta tot mai multi romani. Ea apare atunci cand muschiul inimii nu mai pompeaza cantitatea de sange necesara organismului. Studiile arata ca peste 5% din.

iPhone 5S si iPhone 5C se lanseaza diseara. Tot ce trebuie sa stii despre noile smartphone-uri de la Apple

Mai sunt numai cateva ore pana la lansarea iPhone 5S si iPhone 5c, pe care adevarul. ro o va transmite in format live text. Totusi, pana la ora 20. 00, va invitam sa aflati toate zvonurile legate de noile iPhone-uri.

Ce spune Adrian Nastase despre maidanezi.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului ICCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, deoarece dureaza de zeci de ani si multi au ajuns sa ceara solutii radicale, cum ar fi eutanasierea lor. Cred ca este o rusine faptul ca inca aceasta problema nu este inca rezolvata la nivelul intregii tari. S-a ajuns la momentul in care multi cer solutii mai radicale. Aceste lucruri trebuie discutate cu calm, dar este clar ca nu mai pot continua in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )