Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Adevarul Live, din Piata Festivalului, violonistul Mircea Dumitrescu: Ceaikovski este compozitorul meu preferat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live, din Piata Festivalului, violonistul Mircea Dumitrescu: Ceaikovski este compozitorul meu preferat

Inceputul de saptamana aduce, in cortul Adevarul, o parte din tinerii talentati care au incantat publicul prin concertele sustinute pe scena din Piata Festivalului. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live din Piata Festivalului. Compozitorul Dan Dediu: Muzica are o infinitate de stari

Sfarsitul saptamanii l-a adus in cortul Adevarul, din Piata Festivalului, pe compozitorul Dan Dediu, a carui lucrare, Frenesia pentru orchestra op. 84 2000), a fost interpretata in cadrul Festivalului Enescu, duminica, 8 septembrie, de catre Orchestra Romana de Tineret sub bagheta dirijorului Lawrence Foster.

Ora 18.30. in studioul Adevarul Live, din Piata Festivalului, vine violonistul Mircea Dumitrescu, un tanar cu o poveste emotionanta

Inceputul de saptamana aduce, in cortul Adevarul, o parte din tineri talentati care au incantat publicul prin concertele sustinute pe scena din Piata Festivalului.

De la 16.00 Adevarul Live vi-l aduce in direct pe compozitorul Dan Dediu, prezent in Piata Festivalului

Sfarsitul saptamanii il aduce in cortul Adevarul, din Piata Festivalului, pe compozitorul Dan Dediu, a carui lucrare, Frenesia pentru orchestra op. 84 2000), a fost interpretata in cadrul Festivalului Enescu, duminica, 8 septembrie, de catre Orchestra Romana de Tineret sub bagheta dirijorului Lawrence Foster.

VIDEO Mihai Tanasescu, la Adevarul Live: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut, somajul e problema numarul unu

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, este invitatul Adevarul Live din aceasta dimineata, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu,.

Mihai Tanasescu, la Adevarul Live: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, a fost invitatul Adevarul Live din aceasta dimineata, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu.

LIVETEXT Mihai Tanasescu, la Adevarul Live: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, este invitatul Adevarul Live din aceasta dimineata, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu,.

REPORTAJ O seara sub magia jazz-ului alaturi de Big Band-ul Radio, in Piata Festivalului

Vineri seara, in Piata Festivalului au rasunat acorduri de jazz, swing, samba, bossa-nova sau funk, publicul prezent in numar mare la spectacol, bucurandu-se de muzica de calitate in compania Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor.

Mihai Tanasescu, vicepresedintele BEI, vorbeste la Adevarul Live despre criza mondiala, impactul asupra economiei romanesti si sansele de relansare

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, va dezbate luni, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu, subiecte precum criza mondiala, de unde a plecat si unde a ajuns, lectiile crizei economice, ce s-a facut bine si rau, dar si ce mai este de facut pentru revigorarea economiei.

VIDEO Maestrul Christian Badea: Ne mandrim si ne falim timp de o luna cu o manifestatie de prestigiu, dar dupa aceea este foamete

In prima zi de weekend, dirijorul Christian Badea s-a aflat in cortul Adevarul din Piata Festivalului, unde a vorbit despre cariera si proiectele sale.

George Mihaita in Piata Festivalului Enescu.

In avanpremiera Festivalului International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova, Radio Romania Cultural va invita in Piata Festivalului George Enescu duminica, 22 septembrie, ora 20:00, la un eveniment teatral si muzical: spectacolul Ce stie orasul, scenariu de Mihai Lungeanu dupa textul Ce stia satul de Ion Valjan. Piesa a fost jucata pentru prima oara pe scena Teatrului Modern de Compania Davilla, in 1912, fiind prima piesa montata de Teatrul National Radiofonic, cu actorii Petre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )