Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Adrian Sarbu, audiat miercuri de procurori in legatura cu Revolutia din 89

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adrian Sarbu, audiat miercuri de procurori in legatura cu Revolutia din 89

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri. continuă pe Adevărul

VIDEO Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar legat de Revolutia din 1989: A fost o discutie, nu am nicio calitate

Adrian Sarbu, fostul sef al trustului PRO, s-a prezentat miercuri la Parchetul General pentru audieri. La iesire, Sarbu a spus insa ca nu a fost audiat, ci au avut loc simple discutii legate de Revolutia din 1989.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General.

Fostul manager general al PRO TV, Adrian Sarbu, este audiat, miercuri, la Parchetul General din Bucuresti, intr-un dosar privind revolutia de la 1989. La momentul sosirii la audieri, Sarbu a sustinut ca nu stie de ce a fost chemat la audieri, iar ca pe citatie nu a fost mentionata calitatea in care va fi audiat. Citeste si: Adrian Sarbu, audiat in dosarul Realitatea Media In 4 noiembrie, Sarbu a mai fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in calitate de martor, in dosarul .

VIDEO La audierile privind Revolutia din 89, Adrian Sarbu a fost intrebat daca i s-a oferit Realitatea TV spre cumparare

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost chemat miercuri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat intr-un dosar legat de Revolutia din 1989. Acesta a precizat ca nu are nicio calitate in acest dosar si urmeaza sa se mai prezinte la audieri.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General intr-un dosar relationat cu revolutia din 1989 (VIDEO)

Fostul sef al trustului Pro, Adrian Sarbu, este audiat, miercuri, la Parchetul General. La sosirea sa la Parchet, Sarbu a spus ca nu se precizeaza in ce dosar a fost citat si nici in ce calitate. Am fost.

Adrian Sarbu, audiat la Parchetul General

Fostul director al companiei Central European Media Enterprises CME), Adrian Sarbu, a fost audiat la Parchetul General, arata sursele de presa.

Atacul armat din Vitan. Vitalie Proca, audiat miercuri de autoritatile romane

Asasinul platit Vitalie Proca, suspectat de atacul armat din cartierul bucurestean Vitan, a fost scos din arestul Politiei Capitalei si dus la sediul Parchetului Tribunalului Bucuresti unde este audiat de procurori. Proca a fost adus luni din Moscova unde a fost prins dupa ce a fost dat in urmarire internationala pentru tentativa de omor calificat si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Interlopul Vitalie Proca, audiat, miercuri, la Politia Capitalei.

Interlopul Vitalie Proca, suspectul principal in cazul tentativei de asasinat dintr-un cartier din Bucuresti, va fi audiat miercuri, pentru prima oara, la Politia Capitalei, informeaza Digi 24. Citeste si: Ce au dat autoritatile romane la schimb pentru Vitalie Proca? Cetateanul moldovean va fi adus din arest la sediul Politiei Capitalei, in cursul zilei de azi. Interlopul Vitalie Proca, implicat intr-o tentativa de crima in cartierul Vitan din Bucuresti, a fost extradat din Rusia .

FOTO Atacul armat din Vitan. Vitalie Proca, audiat miercuri de autoritatile romane

Asasinul platit Vitalie Proca, suspectat de atacul armat din cartierul bucurestean Vitan, a fost dus la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiat si de politisti. Asta dupa ce a fost audiat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti. Proca a fost extradat luni din Moscova unde a fost prins dupa ce a fost dat in urmarire internationala pentru tentativa de omor calificat si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )