Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Ambasadorii straini, invitati in Parlament la discutii pe tema Codului Penal.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ambasadorii straini, invitati in Parlament la discutii pe tema Codului Penal.

Ambasadorii Frantei, Germaniei si Olandei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul penal, informeaza Mediafax. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Bogdan Ciuca, a declarat, joi, ca discutiile cu ambasadorii au avut ca scop clarificari pe fiecare articol in parte, Discutiile au avut ca scop niste clarificari. Foarte deschise discutiile si foarte concrete, pe fiecare articol in parte. Cred ca ambasadorii . continuă pe România Liberă

Ambasadorii straini, invitati in Parlament la discutii pe tema Codului Penal.

Ambasadorii Frantei, Germaniei si Olandei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul penal, informeaza Mediafax. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Bogdan Ciuca, a declarat, joi, ca discutiile cu ambasadorii au avut ca scop clarificari pe fiecare articol in parte, Discutiile au avut ca scop niste clarificari. Foarte deschise discutiile si foarte concrete. Cred ca ambasadorii s-au lamurit ca nu este o .

VIDEO. Liderul socialistilor europeni critica dur modificarile Codului Penal: Contravin ...

Liderul socialistilor europeni, Hannes Swoboda, a criticat dur modificarea Codului Penal de catre Parlamentul de la Bucuresti. Pozitia mea e foarte clara: legea de modificare a Codului Penal contravine valorilor Uniunii Europene, pentru ca toti trebuie sa fie responsabili pentru actiunile care nu tin direct de mandatul lor, adica vorbitul in Parlament, votarea unor legi etc. Sper ca aceste modificari nu vor intra in vigoare. Este un adevarat pas inapoi pentru tara si va impiedica aspiratiile .

Ponta, atac la adresa lui Antonescu: Ieri avea o pozitie pe tema Codului Penal, astazi are alta. S-a lasat singur in offside

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca cei din PSD au luat de la bun inceput o pozitie referitoare la modificarile aduse Codului Penal, si nu procedeaza ca liberalii care ieri spun ceva, azi spun altceva, ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )