Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Ambasadorul Republicii Moldova explica de ce gazoductul Iasi Ungheni nu e inca functional. Desi nefunctional, gazoductul a ajutat Moldova in negocierile cu Gazprom

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ambasadorul Republicii Moldova explica de ce gazoductul Iasi Ungheni nu e inca functional. Desi nefunctional, gazoductul a ajutat Moldova in negocierile cu Gazprom

Gazoductul Iasi -Ungheni care permite exportul de gaze in Republica Moldova trebuie continuat cu o magistrala pana la Chisinau, iar Republica Moldova nu are destui bani pentru a finaliza acest proiect, a spus ambasadorul Iurie Renita intr-un interviu acordat Europa FM. Oficialul moldovean a facut un apel la Romania sa sprijine in continuare reducerea dependentei moldovenilor de gazele rusesti. continuă pe Hotnews

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: in Romania totul decurge bine. 1.400 alegatori au votat in Capitala romana (VIDEO)

Iurie Renita, ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, a declarat, duminica, ca pana la ora 12:00, 1. 400 de alegatori moldoveni au votat in Capitala Romaniei. Totul decurge bine la ambasade, la sectia con.

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: in Romania totul decurge bine. 1.400 alegatori au votat in Capitala romana

Iurie Renita, ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, a declarat, duminica, ca pana la ora 12:00, 1. 400 de alegatori moldoveni au votat in Capitala Romaniei. Totul decurge bine la ambasade, la sectia con.

Iurie Renita: 9.000 de cetateni ai Republicii Moldova au votat in Romania pana la ora 18:00

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, a declarat ca 9. 000 de cetateni moldoveni au votat, in cadrul alegerilor parlamentare, la cele 11 sectii de votare din Romania, pana la ora 18:00, cei mai multi.

Ambasadorul R. Moldova la Bucuresti: Am votat pentru un viitor prosper si stabil. Zeci de basarabeni, la coada la vot

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, a declarat duminica, dupa ce a votat, ca a optat pentru un viitor prosper si stabil, in care toti cetatenii moldoveni sa aiba posibilitatea de a se manifesta liber, fara imixtiunile din afara.

VIDEO Basarabenii de la Iasi si-au votat parlamentarii cu gandul la UE: Am votat pentru o departare a Republicii Moldova de principiile Uniunii Sovietice

La iesirea de la vot, moldovenii de la Iasi intervievati de corespondentul Adevarul au declarat ca au votat pentru un parcurs european al Republicii Moldova si pentru aderarea acesteia la Uniunea Europeana.

SUA le solicita liderilor Republicii Moldova sa formeze rapid un nou Guvern

Statele Unite le solicita liderilor Republicii Moldova sa formeze rapid un nou Guvern, care sa serveasca poporul moldovean, dupa alegerile legislative desfasurate la 30 noiembrie. SUA felicita poporul moldovean p.

Fortele speciale ruse au fost mobilizate la ambasada Republicii Moldova din Rusia pentru a asigura ordinea

Fortele speciale ruse au fost mobilizate duminica in apropierea ambasadei Republicii Moldova la Moscova, pentru a asigura ordinea publica, in conditiile in care numerosi cetateni moldoveni stau la coada pentru.

Fortele speciale, mobilizate la ambasada Republicii Moldova din Rusia pentru a asigura ordinea

Fortele speciale ruse au fost mobilizate duminica in apropierea ambasadei Republicii Moldova la Moscova, pentru a asigura ordinea publica, in conditiile in care numerosi cetateni moldoveni stau la coada pentru a putea vota in cadrul scrutinului.

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne pentru a-si alege un nou Parlament: 43.000 persoane au votat in prima ora

Cetatenii Republicii Moldova merg duminica la urne pentru a alege noul Parlament de la Chisinau. Un scrutin cu adevarat istoric pentru vecinii de peste Prut, cel mai important de la cadere comunismului. Republica.

FOTO VIDEO Alegeri pentru Parlamentul Republicii Moldova 2014. Basarabenii voteaza la Bacau pentru viitorul european al tarii

La sectia organizata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau au votat in primele ore ale diminetii, pana la ora 11, peste 100 de persoane. Au venit sa voteze zeci de familii care s-au stabilit in judetul Bacau si imprejurimi dar si o parte din cei 302 studenti care invata la Bacau. Alegerile sunt monitorizate atat de autoritatile din Republica Moldova, cat si de Jandarmerie, care asigura corectitudinea procesului de votare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )