Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Angela Merkel, la coada la cartofi prajiti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Angela Merkel, la coada la cartofi prajiti

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsa de jurnalistii postului britanic de televiziune ITV intr-un fast-food din Bruxelles, unde a stat la coada ca sa isi cumpere cartofi prajiti. Imaginile cu Merkel care se bucura de portia de cartofi prajiti picanti cu maioneza au devenit imediat virale pe internet. continuă pe Hotnews

Cum a fost surprinsa Angela Merkel? Si cei mai mari lideri cedeaza. FOTO si VIDEO in articol

Imaginile cu cancelarul german Angela Merkel care se bucura de o portie de cartofi prajiti picanti cu maioneza au devenit imediat virale pe internet. Ca orice client obisnuit, cancelul german, desi era.

Angela Merkel, surprinsa mancand la un fast-food din Bruxelles

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost suprinsa, vineri, la un fast-food din Bruxelles, unde a mers sa comande o portie de cartofi prajiti cu maioneza picanta, relateaza Reuters.

Angela Merkel face apel la o actiune comuna la apropiatul summit al UE

Cancelarul german Angela Merkel a lansat miercuri liderilor europeni un apel la actiune comuna cu privire la criza refugiatilor cu ocazia summitului Uniunii Europene din 18 si 19 februarie de la Bruxelles, in contextul in care politica de deschidere a Berlinului fata de refugiati atrage critici tot mai vehemente, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )