Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO: Ce animale au fost surprinse alergand pe strazile din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Ce animale au fost surprinse alergand pe strazile din Bruxelles

Trei zebre au alergat pe strazile din capitala Belgiei, Bruxelles, dupa ce au scapat dintr-o ferma, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Trei zebre scapate de la o ferma, urmarite de politie pe strazile din Bruxelles

Cinci masini de politie au accelerat vineri pe strazile Bruxelles-ului dupa trei zebre care scapasera de la o ferma din capitala belgiana, relateaza The Guardian.

Trei zebre care au scapat de la o ferma din Bruxelles, urmarite de cinci echipaje de politie (VIDEO)

Trei zebre au pus pe jar autoritatile din Bruxelles, dupa ce au scapat de la o ferma din capitala belgiana, informeaza The Guardian. Informatia a fost facuta publica si pe Twitter, acolo unde utilizatorii.

Strazile din Ludus intra in modernizare

23 de strazi din orasul Ludus, precum si din satul apartinator Avramesti, vor fi modernizate. Procedura de autorizare a lucrarilor a fost deja demarata de catre Primaria Orasului Ludus.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, se afla la sedinta plenara a Comitetului Regiunilor din Bruxelles

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii miercuri la CJ, privind fapte de coruptie, se afla la Bruxelles, acolo unde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )