Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Antonescu: Propun respingerea prin vot a modificarilor Codului Penal. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Antonescu: Propun respingerea prin vot a modificarilor Codului Penal. ...

Crin Antonescu a declarat, joi, ca propune respingerea prin vot a modificarilor aduse Codului Penal. Propun respingerea prin vot a modificarilor aduse Codului Penal, a declarat presedintele Senatului. Pozitia de principiu pe care am prezentat-o se mentine, dar trebuie sa admit ca informatiile pe baza carora am comentat erau incomplete. Am pornit de la premisa ca acest pachet de modificari la Codul Penal, desi scot parlamentarii din categoria functionarilor publici, ii mentin totusi cu . continuă pe România Liberă

Antonescu: Propun respingerea prin vot a modificarilor Codului Penal. ...

Crin Antonescu a declarat, joi, ca propune respingerea prin vot a modificarilor aduse Codului Penal. Propun respingerea prin vot a modificarilor aduse Codului Penal, a declarat presedintele Senatului. Pozitia de principiu pe care am prezentat-o se mentine, dar trebuie sa admit ca informatiile pe baza carora am comentat erau incomplete. Am pornit de la premisa ca acest pachet de modificari la Codul Penal, desi scot parlamentarii din categoria functionarilor publici, ii mentin totusi cu .

Florin Iordache, PSD: Solicitarea lui Antonescu, neregulamentara.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi, ca solicitarea liderului PNL Crin Antonescu de a se rediscuta in Camera Deputatilor modificarile la Codul Penal este neregulamentara, pentru ca nu poate fi reluat votul la o lege adoptata. Citeste si: Antonescu: Propun respingerea prin vot a modificarilor Codului Penal. Trebuie rediscutate toate articolele care scot anumite categorii de sub raspunderea penala Iordache, citat de Mediafax, sustine ca sunt doua cazuri in care o lege votata de .

FP completeaza AGA de la Nuclearelectrica cu alegerea CA prin vot cumulativ

Fondul Proprietatea simbol FP) si actionarul ING PENSII SAFPAP, care detin cumulat circa 10,18% din capitalul social al Societatii Nationale Nuclearelectrica, au solicitat companiei completarea sedintei AGA din 23 decembrie cu numirea membrilor Consiliului de Administratie CA) prin vot cumulativ, se arata intr-un convocator al Nuclearelectrica remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Antonescu: Propun rediscutarea Codului Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere rediscutarea in Camera Deputatilor a modificarilor la Codul Penal. Eu ii propun, ii fac o sugestie presedintelui Camerei deputatilor, Valeriu Zgonea, ca, in cazul in care .

Antonescu: Propun rediscutarea modificarilor la Codul penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere rediscutarea in Camera Deputatilor a modificarilor la Codul Penal. Eu ii propun, ii fac o sugestie presedintelui Camerei deputatilor, Valeriu Zgonea, ca, in cazul in care .

Antonescu: Propun rediscutarea Codului Penal

Presedintele Senatului Crin Antonescu i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute legea care ofera demnitarilor si primarilor super-imunitate, precizand ca PNL va vota impotriva legii cand va fi rediscutata in Parlament.

VIDEO. Liderul socialistilor europeni critica dur modificarile Codului Penal: Contravin ...

Liderul socialistilor europeni, Hannes Swoboda, a criticat dur modificarea Codului Penal de catre Parlamentul de la Bucuresti. Pozitia mea e foarte clara: legea de modificare a Codului Penal contravine valorilor Uniunii Europene, pentru ca toti trebuie sa fie responsabili pentru actiunile care nu tin direct de mandatul lor, adica vorbitul in Parlament, votarea unor legi etc. Sper ca aceste modificari nu vor intra in vigoare. Este un adevarat pas inapoi pentru tara si va impiedica aspiratiile .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )