Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO: Arabia Saudita: Atentat sinucigas langa consulatul Statelor Unite din Jeddah

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Arabia Saudita: Atentat sinucigas langa consulatul Statelor Unite din Jeddah

Un presupus atacator sinucigas a fost ucis, luni dimineata, dupa ce a detonat un dispozitiv in apropierea consulatului Statelor Unite din orasul Jeddah, situat pe coasta de vest a Arabiei Saudite. continuă pe România Liberă

VIDEO: Arabia Saudita: Atentat sinucigas langa consulatul Statelor Unite din Jeddah, de Ziua Americii

Un presupus atacator sinucigas a fost ucis, luni dimineata, dupa ce a detonat un dispozitiv in apropierea consulatului Statelor Unite din orasul Jeddah, situat pe coasta de vest a Arabiei Saudite.

Atentat sinucigas langa consulatul SUA din orasul saudit Jeddah

Un prezumtiv atacator sinucigas a fost ucis dupa detonarea unui dispozitiv luni in apropierea consulatului SUA din orasul Jeddah, pe coasta de vest a Arabiei Saudite, potrivit mass-media locale, citata de BBC si AFP.

Atentat sinucigas langa un consulat SUA, chiar de Ziua Independentei

Un prezumtiv atacator sinucigas a fost ucis dupa detonarea unui dispozitiv, luni, in apropierea consulatului SUA din orasul Jeddah, pe coasta de vest a Arabiei Saudite, potrivit BBC. in.

Arabia Saudita: Atac sinucigas, comis langa principala moschee din Medina (VIDEO)

O explozie puternica s-a produ loc luni in apropiere de Moscheea Profetului din Medina, in vestul Arabiei Saudite, al doilea loc sfant al islamului dupa Moscheea din Mecca, informeaza.

UPDATE Arabia Saudita: Atac sinucigas in apropiere de principala moschee din Medina/ Explozie langa o moschee si in orasul Qatif

Un atacator sinucigas a detonat luni seara un dispozitiv explozibil in apropiere de sediul de securitate al Moscheii Profetului din Medina, Arabia Saudita, al doilea cel mai sfant loc al Islamului dupa Mecca, relateaza televiziunea al-Arabiya, citata de Reuters.

Atentat sinucigas ratat in apropierea Consulatului SUA din Arabia Saudita

Un atentat sinucigas a avut loc luni dimineata in apropierea Consulatului Statelor Unite ale Americii din Jeddah, coasta de vest a Arabiei Saudite, a anuntat cotidianul local Sabq, apropiat de autoritatile saudite, potrivit AFP.

Un mort si doi raniti in urma unui atentat care a vizat un consulat american din Arabia Saudita

Un atacator sinucigas a fost ucis, iar alte doua persoane au fost ranite, intr-un atentat comis in noaptea de duminica spre luni in fata Consulatului american din al doilea oras ca marime al Arabiei Saudite, Jeddah, relateaza agentia Reuters, citata de News. ro, precizand ca este primul atentat din ultimii ani care vizeaza strainii din tara araba.

Atentat sinucigas Bagdad: Numarul mortilor a crescut la cel putin 213

Cel putin 213 persoane au murit in atentatul sinucigas care a avut loc, duminica, in capitala irakiana Bagdad, potrivit celui mai recent bilant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )