Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Atac armat soldat cu 5 morti si 20 de raniti intr-o cafenea din Serbia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atac armat soldat cu 5 morti si 20 de raniti intr-o cafenea din Serbia

Un barbat a deschis focul sambata dimineata intr-o cafenea din Serbia, atacul soldandu-se cu 5 morti si 20 de raniti, a anuntat politia locala. Printre cei 5 oameni ucisi se afla si sotia atacatorului. Incidentul s-a petrecut in oraselul Zitiste, situat la 80 de kilometri nord de capitala Belgrad. Barbatul a intrat in cafenea si a deschis focul cu o arma automata, ucigand-o pe sotia sa si o alta femeie, apoi a continuat sa traga, a precizat politia sarba, intr-un comunicat citat de AFP. continuă pe Hotnews

Atac armat soldat cu 5 morti si 20 de raniti intr-o cafenea din Serbia

Un barbat a deschis focul sambata dimineata intr-o cafenea din Serbia, atacul soldandu-se cu 5 morti si 20 de raniti, a anuntat politia locala. Printre cei 5 oameni ucisi se afla si sotia atacatorului. Incidentul s-a petrecut in oraselul Zitiste, situat la 80 de kilometri nord de capitala Belgrad. Barbatul a intrat in cafenea si a deschis focul cu o arma automata, ucigand-o pe sotia sa si o alta femeie, apoi a continuat sa traga, a precizat politia sarba, intr-un comunicat citat de AFP.

Cinci morti si 20 de raniti intr-un atac armat intr-o cafenea din nordul Serbiei, in apropiere de granita cu Romania

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane si a ranit cel putin alte 20 in noaptea de vineri sambata, dupa ce a deschis focul cu o arma automata intr-o cafenea, in nordul Serbiei, a anuntat politia. Suspectul a fost arestat, relateaza The Associated Press.

Cinci morti si 20 de raniti intr-un atac armat intr-o cafenea din nordul Serbiei

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane si a ranit cel putin alte 20 in noaptea de vineri sambata, dupa ce a deschis focul cu o arma automata intr-o cafenea, in nordul Serbiei, a anuntat politia. Suspectul a fost arestat, relateaza The Associated Press.

Atac cu mitraliera intr-un bar din Serbia. 5 morti, 20 de raniti

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, oras situat la circa 80 de kilometri la nord de Belgrad, ucigand cinci persoane si ranind alte 20, informeaza agentiile de presa DPA si AFP .

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar; 5 morti, circa 20 raniti

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, oras situat la circa 80 de kilometri la nord de Belgrad, ucigand cinci persoane si ranind alte 20, informeaza agentiile de presa DPA si AFP.

UPDATE Atac armat si luare de ostatici intr-un restaurant din cartierul diplomatic din Dhaka: Printre ostatici se afla si straini

Barbati inarmati au atacat vineri un restaurant popular printre straini, aflat in cartierul diploatic din capitala Bangladeshului, Dhaka, informeaza Reuters. Ora 21:50 Seful politiei speciale din Bangladesh a anuntat ca printre persoanele luate ostatice de catre atacatori se afla mai multi straini.

Bangladesh: Atac armat intr-un restaurant in capitala statului, intr-un cartier frecventat de diplomati

Mai multi barbati inarmati au intrat, vineri, intr-un restaurant din capitala Bangladeshului, Dhaka, unde au deschis focul.

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )