Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Un autocar care transporta turisti slovaci s-a rasturnat pe DN 7: doi raniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un autocar care transporta turisti slovaci s-a rasturnat pe DN 7: doi raniti

Un autocar care transporta peste 20 de turisti slovaci s-a rasturnat, luni dimineata, pe DN 7, pe sensul de mers dinspre Deva spre Arad, in dreptul localitatii Lesnic, anunta B1 Tv. Doi pasageri au fost raniti usor, fiind transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Traficul nu este blocat, fiind dirijat de politisti pe banda de mers ramasa libera. continuă pe Hotnews

Un autocar care transporta turisti slovaci s-a rasturnat pe DN 7: doi raniti

Un autocar care transporta peste 20 de turisti slovaci s-a rasturnat, luni dimineata, pe DN 7, pe sensul de mers dinspre Deva spre Arad, in dreptul localitatii Lesnic, anunta B1 Tv. Doi pasageri au fost raniti usor, fiind transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Traficul nu este blocat, fiind dirijat de politisti pe banda de mers ramasa libera.

Turisti slovaci la un pas de tragedie, in apropierea Devei: un autocar s-a rasturnat dupa ce soferul a adormit

Peste 20 de turisti slovaci si-au vazut moartea cu ochii, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat pe marginea carosabilului, in apropiere de municipiul Deva.

Sapte turisti slovaci au fost arestati in Iran

Sapte cetateni slovaci au fost arestati in Iran din cauza incalcarii legii acestei tari, se arata intr-un comunicat oficial al Ministerului de Externe de la Teheran. Conform acestui mesaj, persoanele.

Imagini EXCLUSIVE cu soferul de autocar care si-a pierdut viata in tragedia din Muntenegru. Cu 18 ani in urma si-a jucat propriul sfarsit

Politistul care si-a pierdut viata in Muntenegru era un sofer de interventie. Reporterii de la Observator au reusit sa obtina imagini in exclusivitate filmate in 1995, in timpul unei aplicatii a fortelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )