Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO FC Barcelona a invins Villarreal cu trei goluri in 10 minute si s-a apropiat la un punct de liderul Real Madrid

Adevărul Adevărul,
VIDEO FC Barcelona a invins Villarreal cu trei goluri in 10 minute si s-a apropiat la un punct de liderul Real Madrid

FC Barcelona a castigat meciul cu Villarreal, disputat duminica, pe teren propriu si contand pentru etapa XXI. Formatia de pe Camp Nou s-a impus cu 3-2, apropiindu-se la un singur punct distanta de liderul din Primera Division, Real Madrid. continuă pe Adevărul

FC Barcelona a invins Villarreal cu trei goluri in 10 minute si s-a apropiat la un punct de liderul Real Madrid

FC Barcelona a castigat meciul cu Villarreal, disputat duminica, pe teren propriu si contand pentru etapa XXI. Formatia de pe Camp Nou s-a impus cu 3-2, apropiindu-se la un singur punct distanta de liderul din Primera Division, Real Madrid.

VIDEO Barcelona - Villarreal 3-2/ Revenire superba a catalanilor

Condusa in doua randuri chiar pe Camp Nou, Barcelona a avut puterea sa revina de fiecare data si sa castige cu 3-2 partida cu Villarreal Primera Division, etapa XXI).

Adriean Videanu: Abuzul in serviciu e infractiune de serviciu, nu de coruptie. Singurul lucru pe care mi-l reprosez este ca in 10 minute am trecut de la suspect la inculpat

Adriean Videanu a declarat ca ridicarea sechestrului pe actiunile sale la Titan Mar SA nu a produs niciun efect juridic, iar in ceea ce priveste acuzatia de complicitate la abuz in serviciu care i se aduce a tinut sa precizeze ca abuzul in serviciu este infractiune de serviciu, nu de coruptie, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )