Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un bust al lui Mihai Eminescu din regiunea Cernauti, vandalizat in urma cu doua zile, refacut si dezvelit sambata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un bust al lui Mihai Eminescu din regiunea Cernauti, vandalizat in urma cu doua zile, refacut si dezvelit sambata

Un bust al poetului Mihai Eminescu a fost dezvelit, sambata, in localitatea Holboca din Ucraina, cu prilejul implinirii a 124 de ani de la moartea poetului. Evenimentul avut loc la doua zile dupa ce bustul, aflat in fata Muzeului din Holboca, a fost vandalizat, capul lui Eminescu fiind furat de pe soclu, relateaza Agerpres. Realizatorul bustului a reusit, in mai putin de 24 de ore, sa confectioneze o copie dupa capul lui Eminescu. continuă pe Hotnews

Eminescu Vandalizat in teritoriile ocupate de Ucraina

Bustul lui Mihai Eminescu din regiunea Cernauti localitatea Hliboca Adancata) a fost vandalizat in noaptea de joi spre vineri.

FOTO Scoala Mihai Eminescu are 11 absolventi de nota 10. Cine sunt ei

Opt clase de absolventi ai Scolii Mihai Eminescu din Zalau si-au luat astazi ramas bun de la dascalii care i-au pregatit in ultimii opt ani si de la colegii mai mici.

MAE este consternat: Bustul lui Eminescu, decapitat in Cernauti.

Bustul lui Mihai Eminescu, ce urma sa fie inaugurat sambata, in regiunea Cernauti, la comemorarea a 124 de ani de la trecerea in nefiinta a poetului, a fost decapitat in noaptea de joi spre vineri, relateaza Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe a aflat cu consternare despre vandalizarea la Hliboca, regiunea Cernauti, Ucraina, a bustului lui Mihai Eminescu, care urma sa fie inaugurat la 15 iunie 2013, la initiativa Societatii pentru Cultura Mihai Eminescu din regiune. La instructiunile .

Bustul lui Mihai Eminescu din Hliboca, langa Cernauti, a fost decapitat

Bustul poetului a fost decapitat ieri dimineata, cu o zi inaintea ceremoniei de comemorare a 124 de ani de la trecerea lui in nefiinta.

Poetul Mihai Eminescu, comemorat la Chisinau

Mai multi oficiali si oameni de cultura au depus in aceasta dimineata flori la bustul poetului Mihai Eminescu, comemorand 124 de ani de la trecerea in nefiinta a poetului, releva IPN.

Slujba de pomenire a poetului Mihai Eminescu, la 124 de ani de la moartea sa, in cimitirul Bellu

O slujba de pomenire a poetului national Mihai Eminescu, la implinirea a 124 de ani de la moartea sa, va fi oficiata sambata la mormantul acestuia din Cimitirul Bellu. Slujba de pomenire va fi oficiata, cu.

Evenimente dedicate poetului Mihai Eminescu, in continuarea festivalului VedeTeatru

La 164 de ani de moartea poetului national Mihai Eminescu, sambata, in cadrul editiei din acest an a Galei Vedetelor VedeTeatru, sunt programate trei evenimente de exceptie. Manifestarile de sambata sunt organizate de Teatrul George Ciprian, cu sprijinul Ministerului Culturii, Consiliului Judetean si al Primariei Buzau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )